fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nexat en EW Group werken samen

De Duitse machinefabrikant Nexat heeft een samenwerking aangekondigd met het Duitse familiebedrijf EW Group. EW Group zal als onderdeel van de samenwerking een minderheidsbelang ontvangen. - Foto: Michel Velderman

De Duitse machinefabrikant Nexat heeft een samenwerking aangekondigd met het Duitse familiebedrijf EW Group. EW Group zal als onderdeel van de samenwerking een minderheidsbelang ontvangen.

Nexat staat voor Next Generation Agricultural Technology. Nexat produceert werktuigendragers voor grondbewerking, zaaien, gewasbescherming en oogst. Door de sterke financiële kracht van de investeerder heeft het Duitse Nexat naar eigen zeggen langetermijnperspectief.

EW Group is een internationale familieholding met dochterondernemingen in de life sciences-sector. Het bedrijf heeft meer dan 200 dochterondernemingen. EW Group is actief in 50 landen en heeft in totaal 19.000 medewerkers in dienst.

Innovatieve bedrijven

Klemens Kalverkamp, ​​algemeen directeur van Nexat, zegt dat de samenwerking met EW Group en haar staat van dienst op het gebied van de ontwikkeling van innovatieve bedrijven ‘uitstekend nieuws is voor onze klanten, partners en medewerkers’. Er zijn geen verdere financiële details bekendgemaakt.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van EM-machines uit Polen.
Afbeelding artikel

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH...
Afbeelding artikel

Opening Lemken-fabriek in Dinteloord uitgesteld door cyberaanval

Lemken is op 11 mei aangevallen door hackers. De fabrikant heeft de opening van de nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord uitgesteld.
Beheer
WP Admin