fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

New Holland T7 LWB ook leverbaar met Power Command-transmissie

De New Holland T7 LWB (met lange wielbasis) van de laatste generatie is straks ook leverbaar met de van New Holland bekende Power Command-transmissie. - Foto’s: New Holland

New Holland levert de laatste generatie T7-trekkerserie met lange wielbasis, de zogenoemde PLM Intelligence, nu ook met de Power Command-transmissie.

Trekkerfabrikant New Holland laat weten dat vanaf vakbeurs Agritechnica de T7-modellen met lange wielbasis van de laatste, zogenoemde PLM Intelligence-generatie ook leverbaar zijn met een Power Command-transmissie. Dat is een full-powershift-transmissie met 19 versnellingen vooruit zoals die ook al in eerdere generaties T7’s zat. De Power Command-transmissie is leverbaar tot model T7.260.

Lees verder onder de foto

Van binnen is de Power Command redelijk gelijk aan de huidige, traploze AutoCommand-modellen. Op- en afschakelen doe je door de rijhendel naar voren of achteren te bewegen, of door op de schakelknoppen te drukken.

Van binnen is de Power Command redelijk gelijk aan de huidige, traploze AutoCommand-modellen. Op- en afschakelen doe je door de rijhendel naar voren of achteren te bewegen, of door op de schakelknoppen te drukken.

Motorisch gelijk aan traploze AutoCommand-trekkers

Volgens New Holland zijn de Power Command-trekkers iets minder luxe uitgevoerd dan de traploze AutoCommand-trekkers. Denk daarbij aan het lichtpakket en aan minder opties wat betreft uitrusting van hydrauliekventielen.

Motorisch zijn de trekkers gelijk aan de traploze AutoCommand-trekkers. Qua uitrusting komen de modellen sterk overeen. Zo hebben de Power Command-trekkers ook de nieuwe Horizon Ultra-cabine, het IntelliView12-beelscherm en automatiek als IntelliTurn en Headland Turn Sequencer 2-kopakkerautomatiek.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Hägele levert app-bediening voor Cleanfix-omkeerventilator

Met de Cleanfix-omkeerventilator-app van de Duitse fabrikant Hägele kun je omkeer-intervallen instellen of pauzeren.
Afbeelding artikel

Akkerbouwer blijft trouw aan zijn mechanische trekkers

Het machinepark van akkerbouwer Izak Buijs stamt deels uit de jaren zestig. Niettemin bewerkt Buijs 40 ha met deze mechanische trekkers.
Afbeelding artikel

Video | Akkergiganten: Case-IH Steiger 400

Akkergigant Case-IH Steiger 400 met 400 pk trekt een 6 meter brede He-Va-woeler probleemloos over de Groningse akkers.
Beheer
WP Admin