fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Krampe introduceert dikke drieasser RamBody 900-afschuifwagen

De drieasser RamBody 900-afschuifwagen van de Duitse machinefabrikant Krampe heeft een inhoud van 52,5 kuub. - Foto: Krampe

De Duitse machinefabrikant Krampe brengt de RamBody 900-afschuifwagen op de markt. Dit is een dikke drieasser met een afschuifbak erop.

Eind vorig jaar presenteerde Krampe een kleinere versie van de RamBody 900-afschuifwagen, de RamBody HD 620. De HD 620 is geschikt voor het transporteren van zand, grond en andere bouwstoffen.

Achterklep als ‘volume-klep’

Drieasser RamBody 900 heeft een inhoud van 52,5 kuub. Om nog meer kuubs mee te nemen beschikt de afschuifwagen over een graandichte achterklep die ook als ‘volume-klep’ leverbaar is. Maar liefst vijf cilinders zorgen voor een gestage en sterke druk om de inhoud naar achter te duwen en te lossen.

RamBody 900-afschuifwagen op Agritechnica

In het voorjaar van 2024 levert Krampe de eerste RamBody 900-afschuifwagens uit. Bezoek de stand van Krampe op vakbeurs Agritechnica van 12-18 november in Hannover (D.).

Auteur: Bas van Hattum

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Veldhuizen wagenbouw toont zware tandemaanhangwagen

Veldhuizen Wagenbouw heeft de range tandemaanhangwagens uitgebreid met een zware 19-tons versie voor het zwaardere werk. Hiermee kunnen machines tot circa...
Afbeelding artikel

Fliegl presenteert oplegger voor balenvervoer

De Duitse fabrikant Fliegl heeft oplegger SZS 300 BL Ultra speciaal gebouwd voor het vervoeren van ronde of vierkante balen.
Afbeelding artikel

Stilstaande wielen verleden tijd met vernieuwde Kaweco Radium Tractie-silagewagens

De investering in Kaweco Radium Tractie-silagwagen is fors, maar sleepkabels, extra trekkers en tijdverlies door vastzitten zijn verleden tijd.
Beheer
WP Admin