fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Krampe presenteert RamBody HD 620-afschuifwagen

De nieuwe afschuifwagen RamBody HD 620 van machinefabrikant Krampe heeft een bakinhoud van 13 kuub. De wagen is ontwikkeld voor grondverzetwerkzaamheden. - Foto's: Krampe

De Duitse machinefabrikant Krampe presenteerde onlangs op vakbeurs Bauma 2022 zijn prototype RamBody HD 620-afschuifwagen. De wagen is geschikt voor het transport van zand, grond en andere bouwstoffen.

Na de introductie van de RamBody AS 750-afschuifwagen eerder dit jaar, toont Krampe zijn RamBody HD 620. De wagen heeft een bakinhoud van 13 kuub. De afschuifwagen is ontwikkeld voor grondverzetwerkzaamheden.

De bak van de RamBody HD 620 heeft een laadvermogen van 24 ton. Volgens Krampe lost de bak binnen 38 seconden.

Achterklep in twee delen

De achterklep bestaat uit twee delen, net zoals bij asfaltvrachtwagens. Open je alleen het bovenste deel, dan gaat het doseren gemakkelijker. Als je onderste gedeelte van de klep openklapt, wordt de vloer verlengd. Zo bescherm je de lampen tegen vallend zand en puin.

Krampe meldt dat de RamBody HD 620 in 2024 in productie gaat. De afschuifdumper gaat rond € 70.000 kosten.

Auteur: Robin Looman

De achterklep bestaat uit twee delen, zoals die ook gebruikt wordt bij asfaltvrachtwagens.

Naar verwachting gaat de RamBody HD 620 in 2024 in productie.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Veldhuizen wagenbouw toont zware tandemaanhangwagen

Veldhuizen Wagenbouw heeft de range tandemaanhangwagens uitgebreid met een zware 19-tons versie voor het zwaardere werk. Hiermee kunnen machines tot circa...
Afbeelding artikel

Fliegl presenteert oplegger voor balenvervoer

De Duitse fabrikant Fliegl heeft oplegger SZS 300 BL Ultra speciaal gebouwd voor het vervoeren van ronde of vierkante balen.
Afbeelding artikel

BECO introduceert nieuw model BREVIS-zandkipper

De nieuwe BREVIS-zandkipper met 14 ton laadvermogen sluit volgens BECO beter aan op de MAXXIM-serie die start 16 ton laadvermogen.
Beheer
WP Admin