fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Krone komt met modernere weergave van Isobus-bediening

De nieuwe Isobus-gebruikersinterface van Krone is dynamisch. Als je bijvoorbeeld een machine in- of uitklapt, verandert ook de computertekening in een in- of uitgeklapte machine. - Foto's: Krone

De Duitse machinefabrikant Krone introduceert een nieuwe, modernere weergave van Isobus-bediening, die werkt met animaties en 3D-graphics.

Krone biedt een modernere gebruikersinterface voor Isobus-bediening die dynamisch is en voorzien van animaties en 3D-graphics. Dat wil zeggen dat de computertekening van de machine, die in het midden van de gebruiker-interface is te zien, meebeweegt met de instellingen. Als voorbeeld: als je een machine in- of uitklapt, verandert ook de computertekening in een in- of uitgeklapte machine.

Lees verder onder de foto

Dag- en nachtmodus

De nieuwe gebruikersinterface bestaat uit twaalf functietoetsen aan de rechterkant (bijvoorbeeld één harkelement heffen), vier tabbladen aan de bovenkant en een vrij configureerbare balk onderlangs. Centraal staat een computertekening van het werktuig. Nieuw is de betere dag- en nachtmodus.

Lees verder onder de foto

De weergave is voorzien van een dag- en nachtmodus.

De weergave is voorzien van een dag- en nachtmodus.

Andere machines volgen

Krone introduceert de nieuwe Isobus-gebruikersinterface eerst op de Swadro TC2000-harken. Binnen twee jaar krijgen ook alle andere Isobus-machines deze update. Volgens de fabrikant worden hierbij uniforme symbolen gebruikt, zodat de bediening van verschillende machines overeenkomt.

Auteur: Bob Karsten

Lees ook: Zo zet dealer gps-software startklaar voor klant

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Veldrobot SwarmBot bewerkt 10.000 hectare in 6 maanden

De SwarmBot is volledig ontworpen door boeren in Australië. TREKKER neemt een kijkje bij teler Scott Wilson. Hoe bevalt deze veldrobot...
Afbeelding artikel

Realtime machinepark beheren met app FieldOps van CNHi

CNHi lanceert voor trekkermerken Case IH, Steyr en New Holland op de Agrishow in Brazilië een nieuwe app genaamd FieldOps.
Afbeelding artikel

Amerika doet Chinese landbouwdrones in de ban

Drones maken een razendsnelle opmars in de Amerkaanse landbouw, maar de gevolgen kunnen ernstig zijn als de landbouwdrones in verkeerde handen...
Beheer
WP Admin