fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Abemec neemt Van den Heuvel Mechanisatie over

Van den Heuvel Mechanisatie in Nijkerkerveen (Gld.) gaat vanaf 1 augustus verder als Abemec Nijkerkerveen. Abemec Goor zal de vestiging in Nijkerkerveen ondersteunen met specialistische werkzaamheden aan het Krone Big-assortiment. - Foto: Jan Willem van Vliet

Van den Heuvel Mechanisatie in Nijkerkerveen (Gld.) gaat voortaan verder onder de naam Abemec Nijkerkerveen. Mechanisatiebedrijf Abemec maakt bekend dat het per 1 augustus 2023 alle landbouwactiviteiten van Van den Heuvel overneemt.

Van den Heuvel voert onder meer de merken Fendt, Lemken, Trioliet, Vantage, Fella en Bogballe. Alle activiteiten worden voortgezet op de huidige locatie van Van den Heuvel in Nijkerkerveen (Gld.). Het assortiment wordt aangevuld met machinemerken die Abemec voert.

Mechanisatiebedrijf Abemec integreert eveneens zijn activiteiten van de nabijgelegen Abemec-vestiging in Ermelo. Door de overname is het specialisme van Abemec Ermelo op het gebied van Krone-machines in een grotere regio in te zetten.

Geen opvolger

Henk van den Heuvel, eigenaar van het gelijknamige mechanisatiebedrijf in Nijkerkerveen, heeft geen opvolger. Mede vanwege de huidige onzekerheid in de agrarische sector vindt Van den Heuvel dit het juiste moment om het bedrijf aan Abemec te verkopen.

Demontage via Van den Heuvel Parts

De demontage-activiteiten van Van den Heuvel blijven bestaan. Deze gaan zelfstandig verder onder de naam Van den Heuvel Parts. De drie medewerkers treden in dienst van Abemec. De vestiging in Nijkerkerveen blijft de meeste bekende merken verkopen en onderhouden.

Specialisme Krone Big

Abemec Goor zal de vestiging in Nijkerkerveen ondersteunen met specialistische werkzaamheden aan het Krone Big-assortiment. Daarnaast gaat Nijkerkerveen samenwerken met het team van Abemec Biddinghuizen.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Beheer
WP Admin