fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Twee jaar extra garantie op geïnspecteerde zelfrijdende hakselaar

AM Machinery in Horst (L.) is gespecialiseerd in de wereldwijde handel in gebruikte hakselaars. De fabrikant heeft een revisieprogramma voor zelfrijdende hakselaars: Harvester Guard.

AM Machinery in Horst (L.) inspecteert alle zelfrijdende hakselaars op 300 punten. De machines tot zeven jaar oud/3.500 motoruren op de teller krijgen een extra garantie van twee jaar/500 motoruren.

Specialist in gebruikte zelfrijdende hakselaars AM Machinery gaat zelfrijdende hakselaars tot zeven jaar oud/3.500 motoruren grondig inspecteren. AM Machinery legt de resultaten vast in een document en geeft hierop twee jaar extra garantie.

Label Harvester Guard

De aangeboden garantie geldt voor zelfrijdende hakselaars die voorzien zijn van het zogenoemde Harvester Guard-label. Dit meetinstrument heeft AM Machinery speciaal ontwikkeld voor zelfrijdende hakselaars. Hiermee geeft de fabrikant een technische diagnose van de staat waarin de zelfrijder verkeert. AM Machinery heeft inmiddels patent aangevraagd op het label Harvester Guard.

Inspectie op 300 punten

Concreet betekent deze technische diagnose dat er een grondige inspectie plaatsvindt. De hakselaar wordt goed nagekeken en beoordeeld op 300 punten. Een openbaar inspectierapport met de staat van elk onderdeel is beschikbaar voor de gebruiker en geldt tevens als garantie-certificaat. AM Machinery gaat dit concept eerst toepassen in Europa en rolt dit later uit in landen wereldwijd.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Baler Automation leverbaar op Case IH-balenpers

Met het Baler Automation claimt Case IH een betere baalkwaliteit, een hogere capaciteit en meer gemak voor de trekkerchauffeur.
Afbeelding artikel

Dubbele rotor in nieuwe Case IH AF11-maaidorser

De Amerikaanse machinefabrikant Case IH presenteert zijn nieuwe AF11-maaidorser; een slagschip van 775 pk met een dubbele rotor. De graantank heeft...
Afbeelding artikel

‘Met een gerust hart een gebruikte hakselaar kopen’

Een gebruikte hakselaar kopen en voor 100% weten waar je aan toe bent? Dat kan bij AM Machinery dat gebruikt maakt...
Beheer
WP Admin