Terug naar nieuwsoverzicht

Twee jaar extra garantie op geïnspecteerde zelfrijdende hakselaar

AM Machinery in Horst (L.) is gespecialiseerd in de wereldwijde handel in gebruikte hakselaars. De fabrikant heeft een revisieprogramma voor zelfrijdende hakselaars: Harvester Guard.

AM Machinery in Horst (L.) inspecteert alle zelfrijdende hakselaars op 300 punten. De machines tot zeven jaar oud/3.500 motoruren op de teller krijgen een extra garantie van twee jaar/500 motoruren.

Specialist in gebruikte zelfrijdende hakselaars AM Machinery gaat zelfrijdende hakselaars tot zeven jaar oud/3.500 motoruren grondig inspecteren. AM Machinery legt de resultaten vast in een document en geeft hierop twee jaar extra garantie.

Label Harvester Guard

De aangeboden garantie geldt voor zelfrijdende hakselaars die voorzien zijn van het zogenoemde Harvester Guard-label. Dit meetinstrument heeft AM Machinery speciaal ontwikkeld voor zelfrijdende hakselaars. Hiermee geeft de fabrikant een technische diagnose van de staat waarin de zelfrijder verkeert. AM Machinery heeft inmiddels patent aangevraagd op het label Harvester Guard.

Inspectie op 300 punten

Concreet betekent deze technische diagnose dat er een grondige inspectie plaatsvindt. De hakselaar wordt goed nagekeken en beoordeeld op 300 punten. Een openbaar inspectierapport met de staat van elk onderdeel is beschikbaar voor de gebruiker en geldt tevens als garantie-certificaat. AM Machinery gaat dit concept eerst toepassen in Europa en rolt dit later uit in landen wereldwijd.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Video | John Deere 30R graspick-up met vast gemonteerde vijzel

Om hakselaars met een vermogen tot 1.000 pk optimaal te kunnen benutten, ontwikkelde John Deere samen met Kemper de 30R graspick-up.
Afbeelding artikel

Standaard Krone V-knopers en PowerClean op grootpakpers Big Pack

Vanaf dit jaar is grootpakpers Krone Big Pack 1290 HDP II standaard uitgerust met PowerClean-machinereiniger en Krone V-knopers.
Afbeelding artikel

Van der Laan haalt Finse Sampo-maaidorsers naar Nederland

Mechanisatiebedrijf Van der Laan heeft de eerste Sampo-maaidorser verkocht in Nederland: een Comia C12-zesschudder.
Beheer
WP Admin