Terug naar nieuwsoverzicht

AM Machinery importeur van Marangon-voorzetstukken voor hakselaars

Specialist in gebruikte hakselaars AM Machinery heeft een verkoopovereenkomst gesloten met de Italiaanse fabrikant Marangon. AM Machinery gaat Marangon-voorzetstukken van 6 meter breed voor zelfrijdende hakselaars verkopen in de Benelux. - Foto: AM Machinery

Specialist in gebruikte hakselaars AM Machinery in Horst (L.) gaat Marangon-voorzetstukken voor zelfrijdende hakselaars in de Benelux verkopen. De Italiaanse fabrikant Marangon bouwt Direct Disc-voorzetstukken voor zelfrijdende hakselaars.

AM Machinery heeft een verkoopovereenkomst gesloten met Marangon om de standaard voorzetstukken Direct Disc MDR 6014 en de opvouwbare Foldbar 6.16 te verkopen in de Benelux. Tot 2020 produceerde de Italiaanse fabrikant de Direct Disc-voorzetstukken exclusief voor de afzet van New Holland-hakselaars wereldwijd. Wegens tegenvallende verkoopcijfers is Marangon daarmee destijds gestopt. Sindsdien is de fabrikant vrij om zijn voorzetstukken wereldwijd te verkopen.

Marangon-voorzetstukken van 6 m breed

Marangon bouwt voorzetstukken van 6 m breed. Een transportwagen achter de hakselaar vervoert de voorzetstukken. Aangekomen op het perceel wordt de wagen ontkoppeld. De direct disc inclusief hydrauliekslangen worden aan de hakselaar gekoppeld. De Marangon Foldbar 6.16 vouwt automatisch in en uit. De chauffeur hoeft daarvoor zijn cabine niet te verlaten.

Foldbar 6.16 voor oogst voedergewassen en GPS

De Marangon Foldbar 6.16 is in te zetten voor de oogst van voedergewassen en gehele plant silage (GPS). Deze voorzetstukken zijn te koppelen aan de hakselaars New Holland FR, Claas 900, John Deere 8000/900 en Krone Big X.

De vanafprijs voor een standaard Marangon MDR 6014-voorzetstuk is € 46.500. De opvouwbare Foldbar 6.16 is leverbaar vanaf € 97.500.

Lees ook: Tien tips voor aanschaf van gebruikte hakselaar

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Test- en innovatiecentrum Pöttinger uitgebreid

Speciaal voor het testen van landbouwmachines heeft innovatiecentrum TIZ Landl Grieskirchen een derde hal gebouwd. Pöttinger is hoofdhuurder.
Afbeelding artikel

Einböck investeert € 2,3 miljoen in productiefaciliteiten

Einböck opent binnenkort zijn nieuwe productiehal in Dorf an der Pram en investeert €2,3 miljoen in nieuwe productiefaciliteiten.
Afbeelding artikel

Abemec neemt Van den Heuvel Mechanisatie over

Van den Heuvel Mechanisatie in Nijkerkerveen gaat vanaf 1 augustus verder als Abemec Nijkerkerveen.
Beheer
WP Admin