fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Amazone levert bedieningsterminal AmaSpread 2 voor weegstrooier

Bedieningsterminal AmaSpread 2 heeft alle belangrijke functies onder drukknoppen vastgelegd. Niet alleen weegstrooier ZA-V Profis Control, maar ook de optionele kantenstrooier Limiter V+ kun je direct op de terminal aansluiten. - Foto's: Amazone

Machinefabrikant Amazone heeft een nieuwe bedieningsterminal ontworpen voor weegstrooier ZA-V Profis Control. De eenvoudig te bedienen AmaSpread 2 is inmiddels leverbaar.

Op bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten alle belangrijke strooierfuncties onder een eigen knop. Op de eenvoudig te bedienen terminal kun je de instellingen van maximaal tien soorten kunstmest opslaan. Ook is het mogelijk de gestrooide hoeveelheid, de werktijd en de gestrooide oppervlakte te registreren.

Tekst gaat verder onder de foto

Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.

Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.

De terminal beschikt over snelheidsafhankelijke uitgifte en maximaal zes secties. De weeginrichting heeft 200 Hz-weegtechniek voor precieze weegdata.

Vanafprijs € 860

De terminal is te koop voor € 860. Sensoren die je er op attenderen dat de trechters leeg zijn, behoren ook tot de opties.

Auteur: Jacco van Erkelens

Amazone bouwt de ZA-V-weegstrooier in verschillende varianten. Kies je een ZA-V Profis Control, dan is de AmaSpread 2-terminal een optie.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Effectiever bemesten voor top-efficiënte grasteelt

Melkveehouder Van Velde wil weten hoeveel gras hij elk jaar oogst en hoe efficiënt dat gebeurt. Zijn doel: meer gras en...
Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: Fendt 930 Vario met Veenhuis-mesttank

Bekijk deze Veenhuis-mesttank met een inhoud van 34 kuub in de videoserie Akkergiganten. De tank wordt getrokken door een Fendt 930...
Afbeelding artikel

Nexat en Amazone ontwikkelen kunstmeststrooier

Nexat heeft samen met Amazone een nieuwe kunstmeststrooier ontwikkeld voor de Nexat-werktuigendrager. Het prototype wordt nu getest.
Beheer
WP Admin