fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Amazone levert bedieningsterminal AmaSpread 2 voor weegstrooier

Bedieningsterminal AmaSpread 2 heeft alle belangrijke functies onder drukknoppen vastgelegd. Niet alleen weegstrooier ZA-V Profis Control, maar ook de optionele kantenstrooier Limiter V+ kun je direct op de terminal aansluiten. - Foto's: Amazone

Machinefabrikant Amazone heeft een nieuwe bedieningsterminal ontworpen voor weegstrooier ZA-V Profis Control. De eenvoudig te bedienen AmaSpread 2 is inmiddels leverbaar.

Op bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten alle belangrijke strooierfuncties onder een eigen knop. Op de eenvoudig te bedienen terminal kun je de instellingen van maximaal tien soorten kunstmest opslaan. Ook is het mogelijk de gestrooide hoeveelheid, de werktijd en de gestrooide oppervlakte te registreren.

Tekst gaat verder onder de foto

Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.

Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.

De terminal beschikt over snelheidsafhankelijke uitgifte en maximaal zes secties. De weeginrichting heeft 200 Hz-weegtechniek voor precieze weegdata.

Vanafprijs € 860

De terminal is te koop voor € 860. Sensoren die je er op attenderen dat de trechters leeg zijn, behoren ook tot de opties.

Auteur: Jacco van Erkelens

Amazone bouwt de ZA-V-weegstrooier in verschillende varianten. Kies je een ZA-V Profis Control, dan is de AmaSpread 2-terminal een optie.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Optimaal toepassen van mesttechniek op Grasdag 2024

Je wilt elke kilo stikstof zoe goed mogelijk benutten. Op Grasdag 2024 daarom aandacht voor mesttechniek en de praktische kant van...
Afbeelding artikel

Loonwerker: ‘Schijvenbemester kan het best overweg met gewasresten’

Loon- en grondverzetbedrijf Van de Peppel werkt met een Toric-schijvenbemester, Ideaal voor bemesten van percelen met groenbemester of gewasresten.
Afbeelding artikel

Onderhoud van de mestpomp? Zo gaat dat in de praktijk

Mest in de tussenkamer, een mestpomp die niet wil pompen. Wat kun je voorkomen en welke onderdelen van de mestpomp vervang...
Beheer
WP Admin