Terug naar nieuwsoverzicht

Amazone levert bedieningsterminal AmaSpread 2 voor weegstrooier

Bedieningsterminal AmaSpread 2 heeft alle belangrijke functies onder drukknoppen vastgelegd. Niet alleen weegstrooier ZA-V Profis Control, maar ook de optionele kantenstrooier Limiter V+ kun je direct op de terminal aansluiten. - Foto's: Amazone

Machinefabrikant Amazone heeft een nieuwe bedieningsterminal ontworpen voor weegstrooier ZA-V Profis Control. De eenvoudig te bedienen AmaSpread 2 is inmiddels leverbaar.

Op bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten alle belangrijke strooierfuncties onder een eigen knop. Op de eenvoudig te bedienen terminal kun je de instellingen van maximaal tien soorten kunstmest opslaan. Ook is het mogelijk de gestrooide hoeveelheid, de werktijd en de gestrooide oppervlakte te registreren.

Tekst gaat verder onder de foto

Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.

Alle belangrijke functies van bedieningsterminal AmaSpread 2 zitten verwerkt in het scherm en bedien je via de drukknoppen.

De terminal beschikt over snelheidsafhankelijke uitgifte en maximaal zes secties. De weeginrichting heeft 200 Hz-weegtechniek voor precieze weegdata.

Vanafprijs € 860

De terminal is te koop voor € 860. Sensoren die je er op attenderen dat de trechters leeg zijn, behoren ook tot de opties.

Auteur: Jacco van Erkelens

Amazone bouwt de ZA-V-weegstrooier in verschillende varianten. Kies je een ZA-V Profis Control, dan is de AmaSpread 2-terminal een optie.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

LMB Geertsema opnieuw importeur van Claydon-machines

LMB Geertsema uit het Groningse Munnekezijl wordt weer importeur van Claydon-machines in Nederland. In 2013 was Geertsema ook al importeur van...
Afbeelding artikel

Video | Noord-Ierse mesttank Redrock 2500 op Nederlandse akker

Met kleine aanpassingen is de Ierse Redrock-mesttank geschikt voor de Nederlandse markt. Een video-impressie.
Afbeelding artikel

Vervaet Quad XL: 40 kuub mest in één keer mee

De Vervaet Quad XL is een Quad 550-mestzelfrijder gekoppeld aan een getrokken mesttank, die 40 kuub mest in één keer meeneemt.
Beheer
WP Admin