Terug naar nieuwsoverzicht

Lemken VarioPack ondergrondpakker nu met halfgedragen frame

Lemken heeft een halfgedragen frame voor de getrokken ondergrondpakker ontwikkeld. Deze is leverbaar is met 70 of 90 centimeter ringdiameter. - Foto: Lemken

De Duitse machinefabrikant Lemken introduceert een nieuw halfgedragen frame voor de getrokken ondergrondpakker VarioPack.

Machinefabrikant Lemken heeft een nieuw halfgedragen frame ontwikkeld. Het doel is om de getrokken VarioPack ondergrondpakker – ook de grote ondergrondvorenpakkers die op 6-scharige of nog grotere aanbouw- en halfgedragen ploegen worden gebruikt – eenvoudig over de weg te kunnen transporteren.

Leverbaar met 70 of 90 centimeter ringdiameter

De VarioPack vorenpakker met halfgedragen frame is leverbaar met 70 of 90 centimeter ringdiameter. De VarioPack met halfgedragen frame wordt door middel van een trekdissel aan de trekker gekoppeld en is met een EU-toegelaten snelheid van 40 km/uur snel waar hij nodig is. De transportbreedte is 2,80 meter.

Hydraulisch transport- naar werkstand

De omschakeling van transport- naar werkstand kan hydraulisch vanuit de trekkercabine geregeld worden. De vangarmen van de VarioPack zijn verstelbaar in lengte, hoogte en breedte en kunnen aan alle omstandigheden worden aangepast. Dit waarborgt ook op hellingen de veiligheid. De pakker kan hiermee dichtbij de ploeg worden geleid om zijwaartse trek te minimaliseren.

De meerprijs voor het wielstel bedraagt €7086.

Het halfgedragen frame maakt transport over de weg eenvoudiger. - Foto: Lemken

Het halfgedragen frame maakt transport over de weg eenvoudiger. – Foto: Lemken

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Zocon Greenkeeper getest: effectieve agressieve graslandbeluchter

TREKKER test de Zocon Greenkeeper G-06 Plus met 6 meter werkbreedte, zes tastwielen en een Zocon Z300-opbouwzaaimachine.
Afbeelding artikel

Record voor Lemken: omzet met 25% gestegen

Lemken ziet een omzetgroei van € 559 miljoen. Dat is een stijging van 25%; een record voor het 243 jaar oude familiebedrijf.
Afbeelding artikel

Italiaanse machinefabrikant Concept Perugini verder als Concept Agri

Concept Perugini, bekend van klepelmaaiers, rotorkopeggen en grondfrezen, gaat voortaan verder onder de naam Concept Agri.
Beheer
WP Admin