Terug naar nieuwsoverzicht

Sveaverken verkoopt F100-stuursysteem via webshop

Het stuur van het Sveaverken F100-stuursysteem heeft een doorsnede van 41 centimeter. Het F100-stuursysteem past op elk merk trekker. - Foto's: Sveaverken

Via zijn webshop verkoopt de Zweedse leverancier Sveaverken twee versies van zijn F100-stuursysteem: een basissysteem en een advanced versie. Deze verschillen in software.

Het Sveaverken F100-basisstuursysteem bestaat uit een stuur met een doorsnede van 41 centimeter, een bol en een scherm. Het systeem werkt met AB-lijnen met een nauwkeurigheid van 2,5 centimeter.

AB-bochten en automatisch keren

De advanced-versie is zo’n € 1.000 duurder en maakt het mogelijk om naast AB-lijnen ook AB-bochten te gebruiken. Tevens kun je automatisch keren instellen. Daarnaast beschikt de advanced-versie over veldopdrachtbeheer en een werktuigbibliotheek.

Tekst gaat verder onder de foto

De F100 advanced-versie kost €1.000 meer dan de basisversie. Hiermee kun je naast AB-lijnen ook AB-bochten gebruiken. Ook kun je automatisch keren instellen.

De F100 advanced-versie kost €1.000 meer dan de basisversie. Hiermee kun je naast AB-lijnen ook AB-bochten gebruiken. Ook kun je automatisch keren instellen.

Tot slot biedt het Zweedse bedrijf een RKT-basisstation aan. Hiermee heeft de gebruiker een levenslange toegang tot het RTK-signaal.

Het Sveaverken F100-stuursysteem past op elk merk trekker. Het is verkrijgbaar vanaf € 5.499. De levertijd bedraagt 14 dagen. Sveaverken geeft op alle producten een jaar garantie.

Auteur: Robin Looman

Lees ook: Keus genoeg om te sturen ‘zonder handen’

Het Sveaverken F100-stuursysteem is verkrijgbaar vanaf €5.499.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Italianen ontwikkelen autonome e-trekker met verlengsnoer

Het Italiaanse OXE-E ontwikkelt een 100% elektrisch aangedreven trekker voor zwaar veldwerk, gevoed via een verlengsnoer.
Afbeelding artikel

Nauwere samenwerking Claas, Amazone en robotfabrikant AgXeed

Claas en Amazone en AgXeed gaan nauwer samenwerken om het autonome veldwerk sneller verder te ontwikkelen.
Afbeelding artikel

Eerste autonome Case IH Magnum met Raven-ombouwkit

Vorige week reed een Case IH Magnum 340 AFS zonder chauffeur rondjes op een Oostenrijkse akker.
Beheer
WP Admin