fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

LMB Veldman neemt dealerschap Massey Ferguson over van S. Tjalma

Massey Ferguson tussen de geiten. LMB Veldman in Mariënheem (Ov.) neemt per 1 februari 2023 het dealerschap van Massey Ferguson over van S. Tjalma in Oldekerk (Gr.). - Foto: Hans Prinsen

Per 1 februari 2023 neemt landbouwmechanisatiebedrijf (LMB) Veldman in Mariënheem (Ov.) het dealerschap van Massey Ferguson over van S. Tjalma uit Oldekerk (Gr.).

LMB Veldman is met het merk Massey Ferguson al actief in de Overijsselse plaatsen Mariënheem, Daarle en Ootmarsum. Het bedrijf gaat zijn werkgebied nu uitbreiden in de regio Groningen. Veldman heeft plannen om een vijfde vestiging in Noordoost-Groningen op te starten. In dat gebied bevinden zich naast veehouderijbedrijven ook veel akkerbouwbedrijven.

De reden waarom S. Tjalma stopt met de verkoop van Massey Ferguson-trekkers is niet bekendgemaakt.

Tjalma focust zich op mestpompen

Het beëindigen van het dealerschap van Massey Ferguson betekent overigens niet dat S. Tjalma gaat stoppen met zijn werkzaamheden. Het bedrijf gaat zich concentreren op de mesttechniek en blijft een verkoop- en servicepunt voor Tjalma-mestpompen. Ook richt het zich op de verkoop en het onderhoud van Göweil-machines.

S. Tjalma gaat zich in de nabije toekomst focussen op de verkoop van mestpompen en Göweil-machines. - Michel Velderman

S. Tjalma gaat zich focussen op de verkoop van mestpompen en Göweil-machines. – Foto: Michel Velderman

Klant behoudt vast aanspreekpunt

Op de locatie in Oldekerk verandert er voor klanten van S. Tjalma weinig. Alle medewerkers die zich nu nog bij S. Tjalma bezighouden met Massey Ferguson blijven in functie, maar gaan verder werken onder de naam LMB Veldman.

Auteur: Annelies Bakker

Ben je op zoek naar een gebruikte Massey Ferguson? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Van der Maar wordt Bergmann-dealer

Van der Maar Landbouwmechanisatie, met vestigingen in het noorden van Friesland en Groningen, wordt Bergmann-dealer.
Afbeelding artikel

Eerste Einböck-machines verlaten nieuwe fabriek

De nieuwe fabriek van machinefabrikant Einböck in Dorf an der Pram is klaar. Inmiddels hebben de eerste machines de nieuwe fabriek...
Afbeelding artikel

Carla de Wit financieel directeur GroeNoord

Carla de Wit is per 1 februari gestart als CFO bij GroeNoord. Voorheen bekleedde zij diverse financiële rollen bij technische bedrijven.
Beheer
WP Admin