fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Hydraulisch aangedreven perskamer voor Göweil LT-Master F115

Machinefabrikant Göweil heeft een perswikkelcombinatie gebouwd met een hydraulisch aangedreven perskamer. Met vier snelheden voor persen en balenwikkelen pas je de machine aan naar verschillende gewassen en omstandigheden.- Foto's: Göweil

De Oostenrijkse machinefabrikant Göweil brengt een nieuwe perswikkelcombinatie op de markt. Het is de LT-Master F115 met een hydraulisch aangedreven perskamer.

Bij de nieuwe perswikkelcombinatie LT-Master F115 van Göweil met een hydraulisch aangedreven perskamer kan de gebruiker kiezen tussen vier snelheden voor het persen en binden van balen.

Keuze uit vier snelheden

Met die vier snelheden voor persen en balenwikkelen kun je de perswikkelcombinatie LT-Master F115 aanpassen aan verschillende gewassen en omstandigheden. Dit bespaart energie en tijd. De machine wordt met name gebruikt voor mais, luzerne, hennep, suikerbietenpulp en gras.

Multicrop-stortbak

De Multicrop-stortbak heeft een inhoud van 13 kuub. Om de verschillende gewassen beter te kunnen verwerken, is de stortbak uitgerust met een doseertrommel. De doseertrommel en de vijzels zorgen volgens Göweil voor een gelijkmatige gewasstroom op de steile transportband.

Tekst gaat verder onder de video

Machine bedienen met Terminal Profi plus

De LT-Master F115 wordt bediend met de terminal Profi plus L. De gebruikersinterface werkt intuïtief. Dat maakt volgens Göweil een eenvoudige bediening van de machine mogelijk.

Het display toont het volledige werkproces evenals de machine-instellingen. Via de USB-poort van de terminal kun je eenvoudig de taal instellen en klantenlogo’s voor het weegsysteem importeren en printen. Ook zijn de klantengegevens in CSV-formaat te exporteren.

De perswikkelcombinatie LT-Master F115 van Göweil is leverbaar vanaf maart 2023. Je schaft de machine aan vanaf € 295.000.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Göweil komt met wielaandrijving voor balenpers

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe Krone Swadro S460 DB-rotorhark focust op rijcomfort

Krone levert een nieuwe 4,60 m brede enkele rotorhark: de Swadro 460 DB. Volgens Krone bieden de vier wielen van het...
Afbeelding artikel

Pöttinger schrapt Torro-opraapwagens en komt met Jumbo 5000-serie

De Oostenrijkse fabrikant Pöttinger stopt met de productie van Torro-opraapwagens en zet daarvoor in de plaats de Jumbo 5000 in de...
Afbeelding artikel

Australische Berrima harkt voor het eerst op Friese bodem

Loonwerker Ronald Bos haalde samen met machineleverancier RosierGreidanus als eerste een Australische Berrima-hark naar Nederland.
Beheer
WP Admin