fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Hydraulisch aangedreven perskamer voor Göweil LT-Master F115

Machinefabrikant Göweil heeft een perswikkelcombinatie gebouwd met een hydraulisch aangedreven perskamer. Met vier snelheden voor persen en balenwikkelen pas je de machine aan naar verschillende gewassen en omstandigheden.- Foto's: Göweil

De Oostenrijkse machinefabrikant Göweil brengt een nieuwe perswikkelcombinatie op de markt. Het is de LT-Master F115 met een hydraulisch aangedreven perskamer.

Bij de nieuwe perswikkelcombinatie LT-Master F115 van Göweil met een hydraulisch aangedreven perskamer kan de gebruiker kiezen tussen vier snelheden voor het persen en binden van balen.

Keuze uit vier snelheden

Met die vier snelheden voor persen en balenwikkelen kun je de perswikkelcombinatie LT-Master F115 aanpassen aan verschillende gewassen en omstandigheden. Dit bespaart energie en tijd. De machine wordt met name gebruikt voor mais, luzerne, hennep, suikerbietenpulp en gras.

Multicrop-stortbak

De Multicrop-stortbak heeft een inhoud van 13 kuub. Om de verschillende gewassen beter te kunnen verwerken, is de stortbak uitgerust met een doseertrommel. De doseertrommel en de vijzels zorgen volgens Göweil voor een gelijkmatige gewasstroom op de steile transportband.

Tekst gaat verder onder de video

Machine bedienen met Terminal Profi plus

De LT-Master F115 wordt bediend met de terminal Profi plus L. De gebruikersinterface werkt intuïtief. Dat maakt volgens Göweil een eenvoudige bediening van de machine mogelijk.

Het display toont het volledige werkproces evenals de machine-instellingen. Via de USB-poort van de terminal kun je eenvoudig de taal instellen en klantenlogo’s voor het weegsysteem importeren en printen. Ook zijn de klantengegevens in CSV-formaat te exporteren.

De perswikkelcombinatie LT-Master F115 van Göweil is leverbaar vanaf maart 2023. Je schaft de machine aan vanaf € 295.000.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Göweil komt met wielaandrijving voor balenpers

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Hollands Noordkop ontwikkelt klepelbak voor groenbemesters

Mechanisatiebedrijf Hollands Noordkop in Breezand (N.-H.) heeft een klepelbak ontwikkeld voor het verkleinen van groenbemesters.
Afbeelding artikel

‘Met een gerust hart een gebruikte hakselaar kopen’

Een gebruikte hakselaar kopen en voor 100% weten waar je aan toe bent? Dat kan bij AM Machinery dat gebruikt maakt...
Afbeelding artikel

Stolpen 8.28-tandemasser speciaal ontworpen voor groenvoorziening

De Stolpen 8.28-tandemasser heeft een laag eigengewicht van 3.250 kg en is inmiddels leverbaar in Nederland.
Beheer
WP Admin