Terug naar nieuwsoverzicht

Holaras breidt met AgVantage UK uit naar Verenigd Koninkrijk

Machinefabrikant Holaras bouwt machines voor wortelgewassen, silageverwerking en biogas en gaat deze via AgVantage ook in het Verenigd Koninkrijk verkopen. - Foto: Misset

Het Britse AgVantage UK pakt het importeurschap van het complete machineaanbod van Holaras op voor het Verenigd Koninkrijk.

AgVantage UK is een Brits bedrijf dat machines van Dewulf, Dezeure en Dammann importeert naar het Verenigd Koninkrijk. In deze lijst komt nu ook Holaras te staan.

Meer specialisatie

AgVantage wil zich met de Holaras-machines van Hoopman Machines uit Aalten (Gld.) meer specialiseren op het gebied van wortelgewassen, silageverwerking en biogasmachines. Maarten Leune, commercieel directeur van Hoopman Machines, is verheugd over deze stap en ziet uit naar een succesvolle samenwerking. Beide bedrijven zeggen voordelen te zien in de verkoop van Holaras-machines aan Britse boeren.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Marc Jansen nieuwe CEO van Trioliet

Marc Jansen is vanaf 1 maart de nieuwe CEO van machinefabrikant Trioliet.
Afbeelding artikel

Klaas Jan Bijker nieuwe directeur van machinefabrikant Zuidberg

Klaas Jan Bijker is benoemd tot algemeen directeur van machinefabrikant Zuidberg in Ens (Fl.). Hij volgt Jeroen Zuidberg op.
Afbeelding artikel

Italiaanse machinefabrikant Concept Perugini verder als Concept Agri

Concept Perugini, bekend van klepelmaaiers, rotorkopeggen en grondfrezen, gaat voortaan verder onder de naam Concept Agri.
Beheer
WP Admin