fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Holaras breidt met AgVantage UK uit naar Verenigd Koninkrijk

Machinefabrikant Holaras bouwt machines voor wortelgewassen, silageverwerking en biogas en gaat deze via AgVantage ook in het Verenigd Koninkrijk verkopen. - Foto: Misset

Het Britse AgVantage UK pakt het importeurschap van het complete machineaanbod van Holaras op voor het Verenigd Koninkrijk.

AgVantage UK is een Brits bedrijf dat machines van Dewulf, Dezeure en Dammann importeert naar het Verenigd Koninkrijk. In deze lijst komt nu ook Holaras te staan.

Meer specialisatie

AgVantage wil zich met de Holaras-machines van Hoopman Machines uit Aalten (Gld.) meer specialiseren op het gebied van wortelgewassen, silageverwerking en biogasmachines. Maarten Leune, commercieel directeur van Hoopman Machines, is verheugd over deze stap en ziet uit naar een succesvolle samenwerking. Beide bedrijven zeggen voordelen te zien in de verkoop van Holaras-machines aan Britse boeren.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Beheer
WP Admin