fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Holaras breidt met AgVantage UK uit naar Verenigd Koninkrijk

Machinefabrikant Holaras bouwt machines voor wortelgewassen, silageverwerking en biogas en gaat deze via AgVantage ook in het Verenigd Koninkrijk verkopen. - Foto: Misset

Het Britse AgVantage UK pakt het importeurschap van het complete machineaanbod van Holaras op voor het Verenigd Koninkrijk.

AgVantage UK is een Brits bedrijf dat machines van Dewulf, Dezeure en Dammann importeert naar het Verenigd Koninkrijk. In deze lijst komt nu ook Holaras te staan.

Meer specialisatie

AgVantage wil zich met de Holaras-machines van Hoopman Machines uit Aalten (Gld.) meer specialiseren op het gebied van wortelgewassen, silageverwerking en biogasmachines. Maarten Leune, commercieel directeur van Hoopman Machines, is verheugd over deze stap en ziet uit naar een succesvolle samenwerking. Beide bedrijven zeggen voordelen te zien in de verkoop van Holaras-machines aan Britse boeren.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Opening Lemken-fabriek in Dinteloord uitgesteld door cyberaanval

Lemken is op 11 mei aangevallen door hackers. De fabrikant heeft de opening van de nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord uitgesteld.
Afbeelding artikel

Leasemaatschappij DLL koopt het Duitse elf Leasing

Leasemaatschappij DLL (De Lage Landen) is van plan om eind 2024 de Duitse leasemaatschappij elf Leasing over te nemen.
Afbeelding artikel

Cumela en MKB Infra willen in 2025 fuseren

Branchevereniging Cumela en belangenbehartiger MKB Infra hebben de intentie uitgesproken om per 1 januari 2025 te fuseren.
Beheer
WP Admin