fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Jouw mening telt: zes vragen over gps en Isobus

De basis van Isobus: een bedieningsscherm van een werktuig op de trekkerterminal. - Foto: Andreas Huesmann

Gebruik je regelmatig een gps-stuurautomaat of de Isobus-functies van je trekker? Dan hoort TREKKER graag van jou waarop we moeten letten tijdens een trekkertest. Geef jouw input voor een trekkertest over gps en Isobus.

Ook in 2023 organiseert TREKKER magazine in samenwerking met Noorse, Finse en Deense vakbladen een grote multi-trekkertest. We vergelijken trekkers van verschillende merken met elkaar, zoals we begin dit jaar zeven verreikers hebben getest.

In 2023 zijn de trekkers aan de beurt. Naast standaardzaken in ons testprotocol als dieselverbruik, trekkracht en gebruiksgemak, gaan we ook prestaties van gps-stuurautomatiek en Isobus-functies vergelijken.

Geef jouw mening over gps en Isobus

We horen graag van jou welke functies of eigenschappen van gps en Isobus jij belangrijk vindt. We focussen op het gebruik van gps-systemen (lijnen, perceelsgrenzen, objecten markeren) en Isobus-functies (schermweergaves, knoppen programmeren, sectie-controle en variabele dosering).

Wil jij je mening delen met TREKKER? Vul dan onderstaande vragenlijst in.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Vernieuwde John Deere 6M-serie gaat tot 281 pk

John Deere vernieuwt de 6M-serie en laat de trekker vandaag voor het eerst zien op de graan- en machinebeurs Cereals in...
Afbeelding artikel

Keert trekkerfabrikant Ursus terug?

De Poolse trekkerfabrikant Ursus lijkt terug te komen. Ursus bouwt volgens een Poolse website aan een 25-pk sterke trekker, de Ursus...
Afbeelding artikel

Ronnie Smits (Aeres): ‘Unieke studie landbouw én techniek’

​Aeres start met de studie AgroTechniek en Engineering. Studieleider Ronnie Smits legt uit waarom dit een unieke en kansrijke studie is.
Beheer
WP Admin