fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Jouw mening telt: zes vragen over gps en Isobus

De basis van Isobus: een bedieningsscherm van een werktuig op de trekkerterminal. - Foto: Andreas Huesmann

Gebruik je regelmatig een gps-stuurautomaat of de Isobus-functies van je trekker? Dan hoort TREKKER graag van jou waarop we moeten letten tijdens een trekkertest. Geef jouw input voor een trekkertest over gps en Isobus.

Ook in 2023 organiseert TREKKER magazine in samenwerking met Noorse, Finse en Deense vakbladen een grote multi-trekkertest. We vergelijken trekkers van verschillende merken met elkaar, zoals we begin dit jaar zeven verreikers hebben getest.

In 2023 zijn de trekkers aan de beurt. Naast standaardzaken in ons testprotocol als dieselverbruik, trekkracht en gebruiksgemak, gaan we ook prestaties van gps-stuurautomatiek en Isobus-functies vergelijken.

Geef jouw mening over gps en Isobus

We horen graag van jou welke functies of eigenschappen van gps en Isobus jij belangrijk vindt. We focussen op het gebruik van gps-systemen (lijnen, perceelsgrenzen, objecten markeren) en Isobus-functies (schermweergaves, knoppen programmeren, sectie-controle en variabele dosering).

Wil jij je mening delen met TREKKER? Vul dan onderstaande vragenlijst in.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin