fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Väderstad Farm in Duitsland geopend

De Väderstad Farm in Duitsland is een boerderij van 50 hectare met een machinehal van 800 vierkante meter voor demonstraties en trainingen. - Foto's: Väderstad

Väderstad opent officieel Väderstad Farm in Duitsland. Samen met de Väderstad Farm in Zweden zijn dit de centra waar Väderstad zijn innovaties presenteert en klanten ontmoet.

Väderstad Farm ligt net buiten Helmstedt in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Naast Zweden heeft Väderstad bewust gekozen voor een Farm in Duitsland. Het zijn de belangrijkste landen voor de fabrikant om zijn ontwikkelingen aan klanten, partners en journalisten te laten zien.

Daarnaast worden op Väderstad Farm veldproeven uitgevoerd en nieuwe concepten getest. “Er zijn partnerschappen gesloten met The Chamber of Agriculture, universiteiten en andere organisaties om gezamenlijk proeven en lopende projecten te ontwikkelen en zo kennis te delen”, zegt Ninia Pettersson, hoofd agronomie bij Väderstad.

Zweedse roots zichtbaar

De Väderstad Farm in Duitsland is een boerderij van 50 hectare met een machinehal van 800 vierkante meter voor demonstraties en trainingen. In de machinehal zijn klassieke rode Zweedse huisjes gebouwd met witte hoeken. Deze worden gebruikt als kantoor.

Auteur: Robin Looman

De Väderstad Farm in Duitsland ligt net buiten Helmstedt in de Duitse deelstaat Nedersaksen.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin