fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Väderstad Farm in Duitsland geopend

De Väderstad Farm in Duitsland is een boerderij van 50 hectare met een machinehal van 800 vierkante meter voor demonstraties en trainingen. - Foto's: Väderstad

Väderstad opent officieel Väderstad Farm in Duitsland. Samen met de Väderstad Farm in Zweden zijn dit de centra waar Väderstad zijn innovaties presenteert en klanten ontmoet.

Väderstad Farm ligt net buiten Helmstedt in de Duitse deelstaat Nedersaksen. Naast Zweden heeft Väderstad bewust gekozen voor een Farm in Duitsland. Het zijn de belangrijkste landen voor de fabrikant om zijn ontwikkelingen aan klanten, partners en journalisten te laten zien.

Daarnaast worden op Väderstad Farm veldproeven uitgevoerd en nieuwe concepten getest. “Er zijn partnerschappen gesloten met The Chamber of Agriculture, universiteiten en andere organisaties om gezamenlijk proeven en lopende projecten te ontwikkelen en zo kennis te delen”, zegt Ninia Pettersson, hoofd agronomie bij Väderstad.

Zweedse roots zichtbaar

De Väderstad Farm in Duitsland is een boerderij van 50 hectare met een machinehal van 800 vierkante meter voor demonstraties en trainingen. In de machinehal zijn klassieke rode Zweedse huisjes gebouwd met witte hoeken. Deze worden gebruikt als kantoor.

Auteur: Robin Looman

De Väderstad Farm in Duitsland ligt net buiten Helmstedt in de Duitse deelstaat Nedersaksen.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin