Terug naar nieuwsoverzicht

Goldoni koopt 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren

Peter Hoogendoorn, CEO van Goldoni Keestrack (links) bevestigt het partnerschap met Hyuangtaek Lim, hoofd verkoop & PS van Hyundai Doosan Infracore. - Foto's: Keestrack/Hyundai

Goldoni Keestrack heeft een overeenkomst gesloten met Hyundai Doosan Infracore voor de levering van 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren. Het gaat om het relatief kleine type G2-dieselmotor, dat vooral wordt gebruikt voor de productie van trekkers.

De overeenkomst tussen Goldoni, dat in 2021 door het Belgische Keestrack werd overgenomen, en Hyundai Doosan Infracore (HDI) gaat om de levering van 8.000 G2-dieselmotoren. Tussen de eerste helft van 2023 en 2028 worden deze Hyundai Doosan-dieselmotoren gebruikt voor de productie van trekkers. De motoren worden ingebouwd in de gespecialiseerde trekkers van Goldoni.

HDI's 2.4L G2-motor. Volgens de fabrikant een milieuvriendelijke en efficiente motor. De HDI G2 zal worden geleverd aan Goldoni Keestrack.

Volgens de fabrikant is deze 2.4L G2-motor van HDI een milieuvriendelijke en efficiënte motor. De HDI G2 wordt geleverd aan Goldoni Keestrack.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Zetor breidt Compax-serie uit naar zes trekkers

Machinefabrikant Zetor breidt zijn Compax-serie uit naar zes compacte trekkers en voegt de CL 20, CL 26 en CL 26 Plus...
Afbeelding artikel

Valtra nu ook te koop in matgrijze kleurstelling

Trekkerfabrikant Valtra voegt een nieuwe kleur toe aan de zogeheten Unlimited-optielijst: ‘Titan grijs’. Dat is een matgrijze kleurstelling. Binnen Valtra’s zogeheten...
Afbeelding artikel

John Deere in 2022 marktleider trekkerverkoop in België

John Deere is markleider in België qua aantal verkochte trekkers in 2022. Dat blijkt cijfers van de Belgische branchevereniging Fedagrim.
Beheer
WP Admin