fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Goldoni koopt 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren

Peter Hoogendoorn, CEO van Goldoni Keestrack (links) bevestigt het partnerschap met Hyuangtaek Lim, hoofd verkoop & PS van Hyundai Doosan Infracore. - Foto's: Keestrack/Hyundai

Goldoni Keestrack heeft een overeenkomst gesloten met Hyundai Doosan Infracore voor de levering van 8.000 Hyundai Doosan-dieselmotoren. Het gaat om het relatief kleine type G2-dieselmotor, dat vooral wordt gebruikt voor de productie van trekkers.

De overeenkomst tussen Goldoni, dat in 2021 door het Belgische Keestrack werd overgenomen, en Hyundai Doosan Infracore (HDI) gaat om de levering van 8.000 G2-dieselmotoren. Tussen de eerste helft van 2023 en 2028 worden deze Hyundai Doosan-dieselmotoren gebruikt voor de productie van trekkers. De motoren worden ingebouwd in de gespecialiseerde trekkers van Goldoni.

HDI's 2.4L G2-motor. Volgens de fabrikant een milieuvriendelijke en efficiente motor. De HDI G2 zal worden geleverd aan Goldoni Keestrack.

Volgens de fabrikant is deze 2.4L G2-motor van HDI een milieuvriendelijke en efficiënte motor. De HDI G2 wordt geleverd aan Goldoni Keestrack.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin