Terug naar nieuwsoverzicht

Deutz-Fahr bouwt nieuw kantoorpand van € 6,4 miljoen

De gevel van het nieuwe kantoorpand van Deutz-Fahr in Lauingen (D.) wordt geïntegreerd in de bestaande gevel van de Deutz-Fahr Arena en het museum. Zo is het een aaneensluitend geheel. - Illustratie: Ott Architects

Machinefabrikant Deutz-Fahr investeert € 6,4 miljoen in een nieuw kantoorpand in Lauingen (D.). De eerste schep werd op 16 november 2022 in de grond gezet.

Deutz-Fahr, onderdeel van SDF Group, investeert € 6,4 miljoen in het bouwen van een nieuw kantoorpand nabij de trekkerfabriek in Lauingen in de Duitse deelstaat Beieren. Op 16 november ging de eerste schep de grond in. Dat symboliseerde de start van de bouw van een nieuw modern kantoorpand.

Het pand van 1.900 vierkante meter gaat plaats bieden aan 120 werknemers. De oplevering staat gepland voor eind 2023.

Meer dan € 110 miljoen geïnvesteerd in Lauingen

In 2017 investeerde Deutz-Fahr al in een nieuwe productielocatie en een tentoonstellings- en evenementenruimte in Lauingen. Met de investering in de nieuwbouw van het kantoorpand heeft SDF Group opgeteld meer dan € 110 miljoen geïnvesteerd in productielocatie Lauingen.

Volgens Matthias Augenstein, CEO van Same Deutz-Fahr Duitsland, zijn de investeringen in locatie Lauingen een teken van vertrouwen in de medewerkers en houdt dit de motivatie hoog om aan de eisen van de klanten te voldoen.

Auteur: Jacco van Erkelens

Lees ook: Deutz-Fahr introduceert drie compacte 6.4-trekkers

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Samenwerking motorenfabrikant Deutz en Daimler Truck

Motorenfabrikant Deutz gaat samenwerken met Daimler Truck op het gebied van motoren voor grote landbouwmachines.
Afbeelding artikel

Fusie strooierfabrikanten Bogballe en Bredal

De Deense strooierfabrikanten Bredal en Bogballe bundelen hun krachten en investeren samen in de ontwikkeling van kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Marc Jansen nieuwe CEO van Trioliet

Marc Jansen is vanaf 1 maart de nieuwe CEO van machinefabrikant Trioliet.
Beheer
WP Admin