fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Deutz-Fahr bouwt nieuw kantoorpand van € 6,4 miljoen

De gevel van het nieuwe kantoorpand van Deutz-Fahr in Lauingen (D.) wordt geïntegreerd in de bestaande gevel van de Deutz-Fahr Arena en het museum. Zo is het een aaneensluitend geheel. - Illustratie: Ott Architects

Machinefabrikant Deutz-Fahr investeert € 6,4 miljoen in een nieuw kantoorpand in Lauingen (D.). De eerste schep werd op 16 november 2022 in de grond gezet.

Deutz-Fahr, onderdeel van SDF Group, investeert € 6,4 miljoen in het bouwen van een nieuw kantoorpand nabij de trekkerfabriek in Lauingen in de Duitse deelstaat Beieren. Op 16 november ging de eerste schep de grond in. Dat symboliseerde de start van de bouw van een nieuw modern kantoorpand.

Het pand van 1.900 vierkante meter gaat plaats bieden aan 120 werknemers. De oplevering staat gepland voor eind 2023.

Meer dan € 110 miljoen geïnvesteerd in Lauingen

In 2017 investeerde Deutz-Fahr al in een nieuwe productielocatie en een tentoonstellings- en evenementenruimte in Lauingen. Met de investering in de nieuwbouw van het kantoorpand heeft SDF Group opgeteld meer dan € 110 miljoen geïnvesteerd in productielocatie Lauingen.

Volgens Matthias Augenstein, CEO van Same Deutz-Fahr Duitsland, zijn de investeringen in locatie Lauingen een teken van vertrouwen in de medewerkers en houdt dit de motivatie hoog om aan de eisen van de klanten te voldoen.

Auteur: Jacco van Erkelens

Lees ook: Deutz-Fahr introduceert drie compacte 6.4-trekkers

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Beheer
WP Admin