fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

1.000ste elektrische Tobroco Giant-wiellader verkocht

Met een symbolische sleuteloverdracht gaat de 1.000ste verkochte elektrische Tobroco Giant-wiellader naar een bedrijf in Denemarken. Brdr. Holst Sørensen A/S is al 20 jaar een trouwe klant en dealer van Tobroco Giant-machines. - Foto's: Tobroco Giant

De Nederlandse machinefabrikant Tobroco Giant leverde onlangs zijn 1.000ste elektrische wiellader af. De 1.000ste elektrische Tobroco Giant-wiellader is een G2700E X-TRA en is verkocht aan een dealer in Denemarken.

Dealerbedrijf Brdr. Holst Sørensen A/S was de eerste exportklant van Tobroco Giant. Die samenwerking leverde al meer dan 5.000 verkochte Tobroco Giant-wielladers op in de Deense en Zweedse markt.

Tekst gaat verder onder de Facebook-post

Alle modellen in elektrische variant

Het doel van fabrikant Tobroco Giant is om van alle modellen een 100% elektrische variant aan te bieden. Op dit moment zijn de G2700- en G2200-serie al leverbaar als volledig elektrische wiellader. Tobroco Giant investeert fors in elektrificatie om het doel te bereiken.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Bobcat presenteert elektrische verreiker op Intermat in Parijs

Bobcat presenteert elektrische verreiker TL25.60e op Intermat in Parijs. Deze heeft hetzelfde nominale en hefvermogen als de dieselvariant.
Afbeelding artikel

Terex TL120-wiellader is simpel en degelijk, maar krappe cabine

TREKKER neemt een TL120-wiellader op de korrel. We vertellen je over de uitvoeringen en waarop te letten bij aanschaf van een...
Afbeelding artikel

Werken met Chinese elektrische EP-heftruck tussen de koeien

Dat veehouder Peter Oosterhof niet koos voor een wiellader maar voor een Chinese EP-heftruck komt door een optelsom van factoren.
Beheer
WP Admin