Terug naar nieuwsoverzicht

1.000ste elektrische Tobroco Giant-wiellader verkocht

Met een symbolische sleuteloverdracht gaat de 1.000ste verkochte elektrische Tobroco Giant-wiellader naar een bedrijf in Denemarken. Brdr. Holst Sørensen A/S is al 20 jaar een trouwe klant en dealer van Tobroco Giant-machines. - Foto's: Tobroco Giant

De Nederlandse machinefabrikant Tobroco Giant leverde onlangs zijn 1.000ste elektrische wiellader af. De 1.000ste elektrische Tobroco Giant-wiellader is een G2700E X-TRA en is verkocht aan een dealer in Denemarken.

Dealerbedrijf Brdr. Holst Sørensen A/S was de eerste exportklant van Tobroco Giant. Die samenwerking leverde al meer dan 5.000 verkochte Tobroco Giant-wielladers op in de Deense en Zweedse markt.

Tekst gaat verder onder de Facebook-post

Alle modellen in elektrische variant

Het doel van fabrikant Tobroco Giant is om van alle modellen een 100% elektrische variant aan te bieden. Op dit moment zijn de G2700- en G2200-serie al leverbaar als volledig elektrische wiellader. Tobroco Giant investeert fors in elektrificatie om het doel te bereiken.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Kramer bouwt e-wiellader KL25.5e met vier uur looptijd

Kramer heeft e-wiellader KL25.5e uitgerust met een 96-volt lithium-ion batterij: 4 uur looptijd zonder tussentijds opladen.
Afbeelding artikel

Video | Elektrische trekker van Agromec rijdt (bijna) onbeperkt door

TREKKER maakt een proefrit met de Fendt 700 Vario Electric van Agromec bij Aannemersbedrijf Van Wijlen uit Sprang-Capelle (N.-Br.).
Afbeelding artikel

Keestrack presenteert elektrische B1e-smalspoortrekker op Eima 2022

Keestrack presenteerde op vakbeurs Eima 2022 de volledig elektrisch aangedreven B1e-smalspoortrekker.
Beheer
WP Admin