fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Bobcat presenteert nieuwe verreiker met ruimere cabine

De nieuwe Bobcat TL 25.60 heeft volgens de fabrikant de ruimste cabine van alle compacte verreikers op de markt. In 2023 levert Bobcat een speciale versie van de TL25.60 voor de agrarische sector. - Foto's: Bobcat

De Amerikaanse fabrikant Bobcat heeft op 21 september bekendgemaakt dat het zijn R-serie gaat uitbreiden met een nieuwe compacte verreiker, de Bobcat TL 25.60. Deze verreiker is voor het eerst te zien op vakbeurs Bauma (24-30 oktober) in München (D.).

De Bobcat TL 25.60 compacte verreiker beschikt over een Bobcat stage V-motor met 75 pk. De machine is 1,84 m breed en 1,93 hoog. De verreiker heeft een maximale hefhoogte van 5,91 m en een maximaal bereik van 3,31 m.

De zogenoemde Bob-tach-aanbouwdeeldrager is verkrijgbaar in een handmatige en hydraulische versie.

Ruime cabine

Volgens de fabrikant heeft deze TL 25.60 de ruimste cabine van alle compacte verreikers op de markt. De grotere cabine, de lage instap en een deur die 90 graden opent, zorgt voor makkelijker in- en uitstappen. Verder kan de chauffeur gebruikmaken van een 5 inch groot lcd-bedieningsscherm, een kantelbare en telescopische stuurkolom (optioneel) en een stoel met luchtvering.

Beter zicht

De verreiker is uitgerust met een nieuwe motorkap en heeft een nieuw dashboardontwerp. Bovendien zijn de dakstijlen smal, zodat de chauffeur beter zicht heeft op het werk rondom de machine. De hydrostatische transmissie, hydraulische giekbeweging en flowdeling zorgen er volgens Bobcat voor dat het werken op allerlei hoogtes soepel verloopt.

De Bobcat-verreiker is voor het eerst te zien op vakbeurs Bauma (24-30 oktober) in München (D.).
De fabrikant meldt dat er in 2023 een speciale versie van de TL25.60 voor de agrarische sector op de markt komt.

Bekijk de verreikertest: alles over de Bobcat

Bobcat presenteert zijn nieuwe Bobcat TL 25.60 compacte verreiker op vakbeurs Bauma, van 24 tot en met 30 oktober in München (D.).

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Bobcat presenteert elektrische verreiker op Intermat in Parijs

Bobcat presenteert elektrische verreiker TL25.60e op Intermat in Parijs. Deze heeft hetzelfde nominale en hefvermogen als de dieselvariant.
Afbeelding artikel

Terex TL120-wiellader is simpel en degelijk, maar krappe cabine

TREKKER neemt een TL120-wiellader op de korrel. We vertellen je over de uitvoeringen en waarop te letten bij aanschaf van een...
Afbeelding artikel

Kleine Kaweco-shovel KW25-27 Farmer oogt fors

De Kaweco-shovel KW25-27 Farmer oogt fors en is langgerekt, met 354 centimeter van snelwissel tot achterbumper. Een impressie.
Beheer
WP Admin