fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Grimme opent vestiging in Noordoostpolder

Het team Blok-Grimme dat vanaf 1 april werkzaam is in Espel (Fl.). - Foto: Grimme

Op 1 april heeft machinefabrikant Grimme zijn eigen servicevestiging in Espel in de Noordoostpolder (Fl.) geopend. De Duitse fabrikant van aardappel- en bietenrooiers en machines voor de groentetechniek heeft dit besloten nadat het vorig jaar de banden verbrak met een dealer in deze regio.

Een verschil van inzicht over de invulling van het gebied was de reden om de jarenlange samenwerking met de voormalige dealer te beëindigen. “Nu hebben wij op het terrein van Blok Mechanisatie een speciale ruimte waarin twee servicemonteurs en een vertegenwoordigster aan het werk zijn”, aldus Jan Bouma, verkoopleider van Grimme. Blok Mechanisatie faciliteert dit en heeft ambitieuze nieuwbouwplannen. De oude opslagloods gaat plaatsmaken voor een nieuwe hal.

Het is de bedoeling dat Grimme een compleet ingerichte werkplaats en kantoor in het nieuw te bouwen pand gaat huren. Wanneer de deur in de nieuwe bedrijfshal voor het eerst van het slot gaat, is nog niet bekend. Afhankelijk van hoe het in de toekomst gaat lopen, kunnen de werkzaamheden worden uitgebreid.

Schets van de nieuwe servicevestiging van Blok-Grimme in de Noordoostpolder (Fl.) - Beeld: Grimme

Schets van de nieuwe servicevestiging van Blok-Grimme in de Noordoostpolder (Fl.) – Afbeelding: Grimme

Ondersteuning dealers Asa-Lift in Nederland

De servicemonteurs van machinefabrikant Grimme worden opgeleid tot Asa-Lift-specialisten, zodat ze ook dealers buiten de Noordoostpolder kunnen ondersteunen. Grimme heeft Asa-lift in 2020 volledig overgenomen. Onder dit merk worden oogstmachines voor groentesoorten als uien, rode bieten, wortelen, erwten en bieslook in de markt gezet.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin