Terug naar nieuwsoverzicht

Agritechnica schuift naar maart 2022

Foto: Mark Pasveer

De Agritechnica wordt verschoven naar begin 2022, laat de beursorganisatie weten.

De beursorganisatie laat weten dat de Agritechnica met vier maanden wordt uitgesteld, en zal plaats vinden begin 2022. De reden daartoe, is de aanhoudende coronapandemie en de onzekerheid die dit met zich meebrengt. De landbouwmechanisatiebeurs zal in het Duitse Hannover worden gehouden, van 27 februari tot 5 maart 2022. Volgens de beursorganisatie Deutsche Landwirtschafts-Gesellschaft (DLG) biedt dit uitstel voldoende zekerheid aan standhouders om zich voor te bereiden op de beurs. Standhouders hebben tot in de nazomer de tijd om zich in te schrijven.

Fabrikanten meldde zich af

Verschillende standhouders hadden zich reeds afgemeld voor de Agritechnica, die oorspronkelijk in november dit jaar zou plaats vinden. John Deere gaf aan beurzen in 2021 te laten schieten, en ook trekkerfabrikant Same Deutz-Fahr meldde zich onlangs af voor de Agritechnica. Machinefabrikant Yanmar haakte af, net als spuitenfabrikant Hardi en onderdelenleverancier Kramp.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Definitief streep door EuroTier 2020

De vakbeurs Eurotier 2020 in Hannover is definitief geannuleerd. De editie van de Duitse veehouderijvakbeurs is verplaatst van november 2020 naar...
Afbeelding artikel

Machinebeurs Eima uitgesteld naar februari 2021

De tweejaarlijkse en tweede grootste machinebeurs van Europa, de Italiaanse Eima, verplaatst de show van november 2020 naar februari 2021. Bovendien...
Afbeelding artikel

In beeld: Maisdag 2021

Vele bezoekers kwamen op donderdag 16 september naar de Maisdag 2021. Met demonstraties, workshops en stands was er genoeg te zien...