fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

John Deere naar geen enkele beurs in 2021

Een John Deere stand op de Agritechnica in 2019. Waarschijnlijk de enige show waar John Deere wel te vinden zal zijn in 2021.

John Deere kondigt aan naar geen enkele Europese Beurs te gaan tot 31 oktober 2021. Ook Agco zet stappen in deze richting.

John Deere beëindigt zijn deelname aan Europese beurzen voor het boekjaar 2021, dat wil zeggen tot eind oktober volgend jaar. De volgende Agritechnica, die plaatsvindt in november van 2021, zal daarom, in tegenstelling tot Sima in Parijs en Eima in Bologna, het niet zonder één van de belangrijkste exposanten hoeven te doen. Dit blijkt uit een nieuwsbericht op de Franse agrarische nieuwssite Agri-Mutuel.com. Los daarvan kondigde Agco, het moederbedrijf van onder meer Fendt, Massey Ferguson en Valtra, eerder aan de Eima te skippen. Net als John Deere draagt ze dezelfde redenen aan én wil breder gaan inzetten op digitale marketing.

Boekjaar sluit in oktober

John Deere zal in 2021 dus niet deelnemen aan Europese internationale shows zoals de Sima in Parijs en de Italiaanse Eima in Bologna. Belangrijkste argument: de veiligheid van de gezondheid van boeren, dealers en werknemers van het merk. Kleine verduidelijking: de fabrikant heeft het over het boekjaar van het bedrijf, namelijk tot 31 oktober 2021.

Herschikking van de beurskalender

Het management maakt bekend dat het voorstander is van een aanpassing van de Europese beurskalender. Tot slot, in termen van regionale shows, zal John Deere zijn lokale dealers ondersteunen om te blijven deelnemen, zolang de gezondheid en veiligheid van iedereen kan worden gegarandeerd.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

John Deere introduceert nieuwe 5M-trekker

John Deere heeft zijn 5M-trekkerserie uitgebreid met model 5M 130.
Afbeelding artikel

Ruim 900 pk in nieuwe John Deere-kniktrekker

John Deere introduceerde woensdag 28 februari de grootste trekker die de fabrikant ooit gebouwd heeft: een 830 pk John Deere-kniktrekker.
Afbeelding artikel

John Deere verkocht ook in 2023 meeste trekkers in Nederland

John Deere was het best verkopende trekkermerk in 2023 in Nederland, en Agco verkocht als concern de meeste trekkers. Dat blijkt...
Beheer
WP Admin