fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

SDF laat beurzen schieten in 2021

SDF-stand op de Agritechnica in 2019. De volgende keer is niet in 2021, wellicht weer in 2023.

Same Deutz-Fahr (SDF) neemt dit jaar niet deel aan internationale beurzen voor landbouwmechanisatie. De voortslepende coronapandemie is daarvoor de reden.

SDF blijft dus weg bij de EIMA-beurs en de Agritechnica, en ook bij de kleinere handelsbeurzen in heel Europa. Ondanks de vaccinatiecampagne die wereldwijd op gang komt en andere maatregelen, is het verloop van de epidemie zeer onzeker, analyseerde het concern. SDF blijft investeren in digitale en marketingcommunicatie om nieuwe producten en diensten onder de aandacht te brengen, en op die manier contacten te onderhouden met klanten en andere agrarische relaties.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

Gerobotiseerde snoeiarm van Robotic Perception snoeit in boom- en wijngaarden

Start-up Robotic Perception demonstreerde een prototype van een gerobotiseerde snoeiarm op robotbeurs World Fira in Toulouse (Fr.).
Afbeelding artikel

FOTO | Mix van tech en staal op World Ag Expo 2024

World Ag Expo in Californië (VS) staat bekend om zijn grootschalige groente- en fruitteelt. Tech-broedplaats Silicon Valley is om de hoek.
Beheer
WP Admin