fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste trekker deze week op de mat

Deze week ontvangen abonnees de nieuwste editie van TREKKER magazine. Ook staat deze inmiddels online, bij de digitale magazines. In deze editie onder andere:

VAN TREKKER VOOR U

Een mooie start van 2021 met twee presentjes voor onze abonnees. We maakten voor de liefhebber een prachtig jaarboek rond het thema ‘Klassiekers’. En voor aan de muur weer een poster, ditmaal met een fraaie Volvo BM.

THEMA: WERKPLAATS

Het is winter, tijd om te sleutelen. In dit werkplaatsthema verhalen over de trekker-apk, we namen een kijkje bij de remmentestbank van Geert-Jan de Kok, bezochten sleutelaars Chris en Richard Engel en hun meststrooier in hondengang, leggen uit hoe je een korrelkneuzer in een hakselaar van een ander merk plaatst, en snuffelden aan de onderdelen-app van Kramp.

PETJE AF VOOR MF 8S

Het is de Fransen gelukt om een futuristisch uiterlijk fraai te combineren met retro elementen; vooral de cabine is écht groot. En stil, dankzij de extra grote afstand tot de motor. Met de onduidelijke bediening in het verleden heeft MF nu afgerekend.

VERBETERDE MERLO MULTIFARMER

Het baanbrekende concept kwam moeizaam van de grond, maar Merlo slaagde erin veel minpunten weg te werken. Tegelijk drukte het de meerprijs ten opzichte van een standaard verreiker. Dit artikel lees je ook op Trekkeronline.

STIER ALS TEGENHANGER VAN HET PAARD

Mede door de status van de sportwagens van dezelfde naam, is de 4R bij Lamborghini wat de Master is bij Porsche. Luc Bisschop heeft een exemplaar volledig gerestaureerd.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Gespot: prototype Fendt 800

Op internet circuleren al foto’s van een prototype Fendt-trekker uit de mogelijk nieuwe Fendt 800-serie. Dit is een echter een recente...
Afbeelding artikel

Zo krijgt een nieuwe machine RDW-goedkeuring

Je mag met landbouwtrekkers alleen op de weg rijden als ze gekentekend zijn. Wat komt er zoal kijken bij een RDW-goedkeuring?
Afbeelding artikel

Steiger Heritage Club opgericht

Voor de tienduizenden liefhebbers van Steiger-kniktrekkers met vierwielaandrijving wereldwijd, is de Steiger Heritage Club opgericht.
Beheer
WP Admin