Terug naar nieuwsoverzicht

Nieuwste trekker deze week op de mat

Deze week ontvangen abonnees de nieuwste editie van TREKKER magazine. Ook staat deze inmiddels online, bij de digitale magazines. In deze editie onder andere:

VAN TREKKER VOOR U

Een mooie start van 2021 met twee presentjes voor onze abonnees. We maakten voor de liefhebber een prachtig jaarboek rond het thema ‘Klassiekers’. En voor aan de muur weer een poster, ditmaal met een fraaie Volvo BM.

THEMA: WERKPLAATS

Het is winter, tijd om te sleutelen. In dit werkplaatsthema verhalen over de trekker-apk, we namen een kijkje bij de remmentestbank van Geert-Jan de Kok, bezochten sleutelaars Chris en Richard Engel en hun meststrooier in hondengang, leggen uit hoe je een korrelkneuzer in een hakselaar van een ander merk plaatst, en snuffelden aan de onderdelen-app van Kramp.

PETJE AF VOOR MF 8S

Het is de Fransen gelukt om een futuristisch uiterlijk fraai te combineren met retro elementen; vooral de cabine is écht groot. En stil, dankzij de extra grote afstand tot de motor. Met de onduidelijke bediening in het verleden heeft MF nu afgerekend.

VERBETERDE MERLO MULTIFARMER

Het baanbrekende concept kwam moeizaam van de grond, maar Merlo slaagde erin veel minpunten weg te werken. Tegelijk drukte het de meerprijs ten opzichte van een standaard verreiker. Dit artikel lees je ook op Trekkeronline.

STIER ALS TEGENHANGER VAN HET PAARD

Mede door de status van de sportwagens van dezelfde naam, is de 4R bij Lamborghini wat de Master is bij Porsche. Luc Bisschop heeft een exemplaar volledig gerestaureerd.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Trekkerjaarboek 2021 boordevol klassiekers vanaf nu te koop

Het Trekkerjaarboek 2021 is vanaf nu te bestellen in de webshop van Trekkeronline.nl. In dit jaarboek lees je alles over klassieke...
Afbeelding artikel

Tweede zescilinder T6 bij New Holland

In een vermogensklasse waar praktisch alleen viercilinders leverbaar zijn, introduceert New Holland nu een 135 pk sterke zescilindertrekker. De trekker krijgt...
Afbeelding artikel

Machinepark - De Hemos-zelfrijder valt op

Rindert van de Brake is melkveehouder en géén machineman. Om de kosten laag te houden kijkt hij toch goed om naar...