fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Sima weer uitgesteld, nu naar november 2022

De Sima wordt wederom uitgesteld, nu naar 2022. Daarmee is de Sima de Eima een stapje voor.

De beursorganisatie van Europa’s tweede grootste machineshow, de Sima in Parijs, heeft besloten om deze weer uit te stellen. Ze is de Italiaanse Eima een stapje voor.

De Franse organisatie van de Sima heeft besloten, in tegenstelling tot vele eerdere berichten, om de Franse landbouwbeurs door te schuiven naar november 2022. Te veel onzekerheden als gevolg van de Corona-crisis liggen aan dit besluit ten grondslag. Met name de uitspraak van enkele grote fabrikanten, waaronder John Deere, om de meeste beurzen van 2021 over te slaan, hebben aan dit besluit bijgedragen.

Sima is de Eima voor

De Franse Sima en de Italiaanse Eima vliegen elkaar al een tijdje in de haren. Dat begon voor de Corona-crises met de keuze voor de Sima om op hetzelfde tijdstip te gaan zitten als de Eima, telkens in november van de even jaren. Veel fabrikanten zijn niet gelukkig met deze keuze. Echter, daarna kwam de Corona-crisis en werd alles weer anders, meerdere malen. Door nu al aan te kondigen dat de Sima naar november 2022 gaan, is ze de Italianen een stapje voor. De Eima-organisatie houdt, na meerdere veranderingen, nog steeds vast aan het voorjaar van 2021.

Grote fabrikanten zeggen toe

De nieuwe datum voor de Sima is nu 6 tot en met 10 november 2022. Bijzonder is dat de Sima-organisatie haar persbericht ondersteunt met uitspraken van topmensen uit het bedrijfsleven. Zo zeggen onder meer de bedrijven Kuhn, John Deere, Sulky en Case New Holland Industrial wél te komen naar de editie van 2022.

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

Gerobotiseerde snoeiarm van Robotic Perception snoeit in boom- en wijngaarden

Start-up Robotic Perception demonstreerde een prototype van een gerobotiseerde snoeiarm op robotbeurs World Fira in Toulouse (Fr.).
Afbeelding artikel

FOTO | Mix van tech en staal op World Ag Expo 2024

World Ag Expo in Californië (VS) staat bekend om zijn grootschalige groente- en fruitteelt. Tech-broedplaats Silicon Valley is om de hoek.
Beheer
WP Admin