fbpx

4 Resultaten gevonden voor:

7x automatisch sturen getest: Valtra voorop in grote gps-test

Weet je nog dat we vorig jaar even trekkers uit het 300-pk-segment testten? Daarvan hebben we alle details behandeld, behalve de...


Een Taurus-meststrooier van MP Agro. Amazone neemt de Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over. - Foto: Amazone

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.


Op initiatief van het project Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen Universiteit & Research testen NPPL-deelnemers van mei tot en met juli een Fendt 716 met iQuus Autonomy. - Foto: Van Assendelft Fotografie (foto ter illustratie)

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.


Met drie Lexion 8700-combines op het rijstperceel heeft Prewitt de nodige slagkracht voor de rijstoogst in de Mississippi Delta. De Claas Xerion met Parker-chaser bin (volgwagen) is te gast op het bedrijf. De trekker zit vol meetapparatuur en is door Claas ingezet om gegevens te verzamelen tijdens werkzaamheden op het bedrijf. Rijst is een weerbarstig gewas om te dorsen. De combine is voorzien van een 'rijstpakket', waarbij onderdelen zwaarder zijn uitgevoerd.

Combines met slagkracht in rijstoogst Mississippi

Het lijkt een gewone graanoogst; drie combines werken hun weg door de Mississippi Delta (VS). Het gaat echter om rijst; de...


Beheer
WP Admin