fbpx

12- of 18-DAAGSE RONDREIS DOOR WEST-AMERIKA

Deze reis wordt -met een aangepast programma- verplaatst naar 2025


Heb je een abonnement op Trekker Magazine? Dan krijg je €100,- korting! Daarnaast mag je 1 introducé meenemen voor de abonnee prijs.

Ga met ons mee naar Amerika! Californië is de staat met de meeste afwisseling in land- en tuinbouwbedrijven. Op de vruchtbare valleien en met het zonnige klimaat groeit hier bijna alles wat je maar kunt bedenken. We bezoeken diverse bedrijven, gaan kijken bij de oogst bij een Nederlandse loonwerker, bezoeken de Antique Farm Equipment Show, gaan naar de gevangenis Alcatraz, wandelen over de bekende Golden Gate bridge, genieten van het natuurschoon in Yosemite National Park en de bijzondere 17-miles drive in Monterey. Het is mogelijk te verlengen waarbij de reis schitterende parken bezoekt in de staten Utah, Nevada en Arizona met als eindbestemming Las Vegas.

Voor deze rondreis heeft u een geldig paspoort/reispas nodig. Er zijn geen vaccinaties nodig op het moment van publiceren.

De reis is volledig verzorgd en inclusief overnachtingen in goede hotels/motels, alle maaltijden (enkele uitgesloten, zie programma), alle excursies/entreegelden/vluchten/luchthavenbelastingen/visumkosten en vervoer in Amerika. De ervaren reisleiding zorgt voor de vertaling zodat u niets hoeft te missen. De reissom bedraagt €4.450 pp op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer voor de hoofdreis. Abonnees van TREKKER en lezers van de nieuwsbrief TrekkerReizen ontvangen €100 korting en mogen 1 introducé meenemen voor abonneeprijs. Toeslag voor eigen kamer bedraagt €750.

De verlenging, waarbij diverse Nationale Parken worden bezocht, kost €2.950 pp. extra op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Toeslag voor een 1-persoonskamer bedraagt €600. Voor deze verlengingsreis dient u goed te been te zijn want er worden diverse wandelingen gemaakt om de schitterende natuur van dichtbij te zien of om van het mooiste uitzicht te genieten. De verlenging gaat naar de nationale parken: Death Valley, Zion, Bryce Canyon, Lower Antilope, Grand Canyon (incl. helicoptervlucht), Hoover Dam.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze reis? Kijk op de site van onze partner, trekkerreizen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beheer
WP Admin