fbpx

12-DAAGSE RONDREIS DOOR NOORD-AMERIKA

Nog 1 plaats beschikbaar

27 augustus – 7 september
€ 4.350,- p.p. *

*Heb je een abonnement op Trekker Magazine? Dan krijg jij + 1 introducé €100,- korting!

Met een bezoek aan onder andere:

  • grote akkerbouwbedrijven (o.a. aardappels, graan, zaaikoolzaad, rotatiegewassen)
  • melk- en vleesveebedrijven, Hutterites
  • natuurpark Glacier en Yellowstone

Deze reis gaat door de staten Utah, Idaho, Montana en Wyoming. Van de hoge Rocky Mountains tot de uitgestrekte prairies waar we de mooiste akkers met diverse gewassen zien. Met een beetje geluk wordt er op diverse plaatsen nog volop geoogst en kan het zo voorkomen dat we de eerste verse sneeuw zien vallen in de bergen.

Naast aandacht voor de landbouw bezoeken we de mooiste natuurparken. In een korte tijd krijg je een goede indruk van een mooi stukje Amerika dat vorig jaar is beschreven in het zomernummer van TREKKER.

Algemene reisinformatie

Voor deze reis heb je een geldig paspoort/reispas nodig. Corona vaccinaties zijn verplicht (eerste 2 vaccinaties zijn voldoende).

De reis is volledig verzorgd: inclusief alle maaltijden (behalve op de luchthavens), alle excursies, vervoer in Amerika, vluchten, visum (deze regelen wij voor je), luchthavenbelastingen en overnachtingen. De reisleiding zorgt voor de vertaling zodat je niets hoeft te missen. De prijs voor deze rondreis bedraagt €4.350,- per persoon op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer.
Abonnees van Trekker (+1 introducé) krijgen €100 korting op de reissom.
Toeslag voor een eigen kamer € 675.
Maximaal aantal plaatsen voor deze reis: 16

Meer informatie

Kijk voor informatie en het volledige reisprogramma op de site van onze partner, trekkerreizen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beheer
WP Admin