fbpx

Tests zoeken

264tests gevonden

Premium

Valtra T254 qua design en bediening helemaal bij de tijd

Valtra heeft haar design al eerder een update gegeven en nu volgt ook de bediening. De SmartTouch-armconsole is een forse verbetering en ook de nieuwe joystick bevalt ons. Toch kunnen op detailniveau sommige zaken beter.
Download de test
Premium

Magnum 370 CVX is de soepele krachtpatser van Case IH

De Magnum 370 CVX was de zwaarste conventionele trekker van Case IH met cvt. De trekker heeft het formaat waarvan tijdens het rijden een Boeing 747-gevoel verwacht wordt. Echter laat de trekker zich soepel en comfortabel besturen.
Download de test
Premium

Zuinige Arion met verbeterpunten

Claas heeft de Arion-serie vernieuwd. De serie bestaat nu uit 6 modellen. TREKKER testte het op één na grootste model, de Claas Arion 450. Deze trekker presteert goed op brandstofverbruik en hydrauliek. Toch zijn er nog verbeterpunten.
Download de test
Premium

Claas introduceert de Axion 900 rupstrekker

Ook Claas kan nu haar grootste modellen af fabriek op rupsen leveren. Hiervoor is de Terratrac rups, bekend van de combines, geschikt gemaakt voor de Axions. Claas heeft al veel ervaring met dit rupsonderstel en dat merk je aan de Axion.
Download de test
Premium

Van basic-trekker tot hightech 6140 TTV

Deutz-Fahr introduceert de nieuwe serie trekkers van 110 tot 140 pk. Van buiten lijkt het een nieuwe 6 serie maar onderhuids is het eigenlijk een doorontwikkeling van de 5-serie. TREKKER maakte een proefrit met de hightech variant.
Download de test
Beheer
WP Admin