fbpx

Stagiair mechanisatie redactie

Wil jij bij Misset Uitgeverij meedraaien bij de mechanisatieredactie van Trekker en Boerderij. Lijkt het je leuk om ook een steentje bij te dragen aan het merk Traktorpool en actief te zijn voor de website Trekkeronline.nl? Dan maken we graag kennis met je!

De A-merken Trekker en Traktorpool zijn onderdeel van Misset Uitgeverij. Met 130 enthousiaste professionals werken wij naast deze titels aan de magazines, websites, diensten en evenementen van Boerderij, Pluimveehouderij, Groenten & Fruit, Future Farming, All About Feed, Dairy Global, Pig Progress, Poultry World en Food&Agribusiness

Wat ga je doen

Afhankelijk van jouw voorkeur en de opdrachten die er liggen, ligt het zwaartepunt van jouw stage bij deze merken. Je werkt deels vanuit huis, deels vanuit de redactie en deels op locatie doe je verslag van actuele ontwikkelingen in de mechanisatiebranche. Daarnaast assisteer je bij het doen van proefritten, impressies en testen in het veld en zorg je dat de trekkerdatabase van Trekkeronline.nl bijgewerkt wordt.

Wat leer je bij ons

Je leert enerzijds om zelfstandig te werken en tegelijk teamgericht te werken in een groepscluster journalisten, eindredacteuren, marketeers en vormgevers en te schakelen met de collega’s van de andere disciplines zoals sales en IT. Enthousiasme is het kernwoord hierin. Je leert om te gaan met deadlines en planmatig werken. Je leert om je weg te banen in de grote wereld van de machines en trekkers en hoe je contact legt en onderhoud met de (internationale) bedrijven waar je mee gaat samenwerken. Je leert bij ons de basisregels van (sterke) journalistiek en hoe je een onafhankelijke, sterke boodschap naar buiten brengt, zowel in woord, beeld en (waar mogelijk) film. Met name om een heldere boodschap naar buiten te brengen.  

Wat bieden wij

In deze stage werk je samen met teamleden van marketing, redactie, en sales van TREKKER en Traktorpool, maar ook van onze andere Misset-titels, zoals Boerderij en Food & Agribusiness. Je krijgt een stagevergoeding en ook een kilometervergoeding.

Wat kun jij
  • Ervaring met Excel en Word.
  • Pré: ervaring met WordPress en Google Analytics.
  • Affiniteit met de mechanisatiebranche
  • Liefst eigen auto en rijbewijs
Solliciteren

Heb je interesse om te werken voor de grootste speler in de agrarische mediabranche? Stuur je motivatie en een CV naar bas.van.hattum@misset.com (hoofdredacteur TREKKER-magazine) of humanresources@misset.com of bel met Bas van Hattum (06 – 1095 1304).

Beheer
WP Admin