fbpx

Actievoorwaarden Beste Trekkerchauffeur van Nederland

 1. De Beste Trekkerchauffeur van Nederland wedstrijd wordt uitgevoerd door Misset Uitgeverij B.V.
 2. Deelnemers moeten minimaal 16 jaar oud zijn, in het bezit van een geldig T-rijbewijs en woonachtig zijn in Nederland.
 3. De Beste Trekkerchauffeur van Nederland wedstrijd bestaat uit vier rondes:
  • Ronde 1: Via de campagnewebsite www.bestetrekkerchauffeur.nl kunnen mensen zich opgeven om deel te nemen aan De Beste Trekkerchauffeur van Nederland wedstrijd. Dit kan van 30 november 2021 tot en met 28 februari 2022 door middel van een foto-aanmelding met motivatie. Misset Uitgeverij controleert de inzending op relevantie en hierna zal de inzending getoond worden op de campagnewebsite.
  • Ronde 2: In ronde 2 worden de kandidaten uitgenodigd voor de voorrondes. Deze vinden plaats op 23 en 24 juni 2022.

   Tijdens deze dag moet elke kandidaat 6 opdrachten met een trekker en/of machine uitvoeren. De trekkers en machines worden hierbij door de organisatie beschikbaar gesteld. Kandidaten dienen bij afname van de opdrachten de aanwijzingen van de aanwezige jury/organisatie op te volgen. Elke kandidaat wordt tijdens het uitvoeren van de opdrachten door een jury beoordeeld. Per dag gaan de 3 beste kandidaten door naar de finale.
  • Ronde 3: De finale vindt plaats op 16 september 2022. Tijdens deze finale zullen 8 finalisten tegen elkaar strijden om de titel De Beste Trekkerchauffeur van Nederland 2022. De winnaar zal aan het einde van deze dag bekend worden gemaakt.
 4. Deelnemers dienen beschikbaar te zijn voor ronde 2 en 3, op de datum zoals aangegeven in artikel 3. Op vrijdag 18 maart 2022 zal er per e-mail door Misset contact worden opgenomen met alle deelnemers die worden uitgenodigd voor ronde 2.
 5. Deelnemers dienen bereid te zijn af te reizen naar een centrale locatie in Nederland voor de afname van de opdrachten op de data zoals beschreven in artikel 3.
 6. Per deelnemer mag er tijdens deze competitie slechts 1 poging gedaan worden om De Beste Trekkerchauffeur van Nederland 2022 te worden.
 7. Over de uitslag van de in artikel 3 benoemde rondes kan niet worden gecorrespondeerd.
 8. Bij aanmelding voor de De Beste Trekkerchauffeur van Nederland stem je ermee in dat jouw gegevens en ingezonden foto’s kunnen worden gebruikt voor promotionele doeleinden zoals op de website, socials en het magazine. Je kunt deze instemming ieder moment intrekken door dit kenbaar te maken via trekker@misset.com. Deelname aan de wedstrijd wordt hiermee direct uitgesloten.
 9. Misset behoudt zich het recht de wedstrijd vervroegd te beƫindigen. Vroegtijdige beƫindiging zal publiekelijk bekend worden gemaakt.
 10. Door deel te nemen aan deze wedstrijd, gaan betreffende personen akkoord met deze algemene voorwaarden van De Beste Trekkerchauffeur van Nederland wedstrijd.
 11. Misset is niet aansprakelijk voor misbruik van het fotomateriaal door derden (op social media) en kan derhalve hiervoor niet worden aangesproken. Deelname is op eigen risico.
 12. Misset Uitgeverij behoudt zich het recht om te allen tijde (al dan niet zonder opgaaf van reden) de actievoorwaarden te wijzigen.
 13. Op deze algemene voorwaarden is de AVG van toepassing. Voor meer informatie verwijzen we je naar https://misset.com/privacy/
 14. Indien de algemene voorwaarden niet in bepaalde situaties voorzien, zal Misset beslissen. De deelnemer dient zich aan die beslissing te houden.
 15. Op deze algemene voorwaarden is het Nederlands recht van toepassing.
Beheer
WP Admin