fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Reesink Handling gaat MX-producten verkopen

Reesink Handling, een nieuwe afdeling van Reesink Agri, gaat MX-producten verkopen en distribueren. Deze producten zijn geschikt voor verreikers, compacttrekkers, smalspoortrekkers en trekkers tot 400 pk. – Foto: Reesink Agri

Reesink Agri, importeur van onder meer Kuhn, Rauch en Einböck, breidt zijn productengamma uit. De importeur uit Apeldoorn (Gld.) gaat onder de naam Reesink Handling MX-frontladers, frontheffen en front-PTO’s verkopen. Daarnaast levert het snoeiapparatuur van het Franse Coup’Eco en stroomgeneratoren van het Oostenrijkse Schneeberger.

Reesink Handling, dat is de naam van de nieuwe afdeling van Reesink Agri die MX-producten gaat verkopen en distribueren. De MX-producten zijn geschikt voor verreikers, compacttrekkers, smalspoortrekkers en trekkers tot 400 pk. Reesink Handling gaat zich richten op de verkoop van het volledige MX-assortiment voor de agrarische sector, de groensector als ook gemeentes en provincies.

Voorheen werden de MX-producten verkocht door VTM Machines in Joure (Fr.). VTM Machines zal een meer ondersteunende rol bieden aan de huidige MX-dealers in Friesland.

Snoeiapparatuur en stroomgeneratoren

Daarnaast gaat Reesink Handling producten van de Franse fabrikant Coup’Eco verkopen. Dit omvat snoeiapparatuur voor hagen en bomen. Ook levert Reesink Handling stroomgeneratoren van met aandrijving via de aftakas van de trekker van de Oostenrijkse fabrikant Schneeberger.

Twee vertegenwoordigers

In Noord- en Midden-Nederland neemt Herman de Jong per 1 september 2024 de verkoop van Reesink Handling-producten voor zijn rekening. Nicolas Depoorter wordt vertegenwoordiger voor Zuid-Nederland.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Geïntegreerd weegsysteem op voorlader, wiellader of verreiker nog weinig verkocht

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duport en Pöttinger gaan uit elkaar

Duport stopt dit najaar met de import van Pöttinger-machines. Machinefabrikant Pöttinger start in oktober met Pöttinger Nederland.
Afbeelding artikel

Perdaems pakt verkoop Claydon-machines in Zuid-Nederland op

Perdaems Landbouwtechniek pakt de verkoop van Claydon-machines op in Zuid-Nederland. Het Britse Claydon is bekend van no-till-zaaimachines.
Afbeelding artikel

Alliance-importeurs Heuver Banden en Zuid West Banden werken samen

De samenwerking tussen Alliance-importeurs Heuver Banden en Zuid West Banden komt in september tot uiting in een gezamenlijke stand op vakbeurs...
Beheer
WP Admin