fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Duitse fabrikant Weidemann neemt Nederlandse importeur over

Weidemann Nederland uit Swifterbant (Fl.) is nu een volledige dochteronderneming van Weidemann GmbH. Foto: Ton Kastermans Fotografie.

De Duitse machinefabrikant Weidemann neemt de Nederlandse importeur Weidemann Nederland uit Swifterbant (Fl.) over.

Het Duitse Weidemann, fabrikant van (mini-)shovels en verreikers, neemt importeur Weidemann uit Swifterbant (Fl.) over. Dat betekent dat Weidemann Nederland nu een volledige dochteronderneming is van het Duitse Weidemann GmbH.

Er verandert weinig

Klanten zullen weinig merken van deze overname, aldus de importeur. Ruud Jansma, directeur en voormalig eigenaar van Weidemann Nederland, blijft aan als directeur. Ook alle medewerkers blijven. De importeur voorziet synergievoordelen in een nauwere samenwerking met de machinefabrikant.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Lezer van de maand: Dion Filius

TREKKER-lezer Dion Filius is mede-eigenaar van een mechanisatiebedrijf. In zijn vrije tijd sleutelt hij aan een Inter 833-smalspoortrekker.
Afbeelding artikel

Briri introduceert vaste mestverspreider Manure Professor

Briri omschrijft de vaste mestverspreider Manure Professor als een ‘high performer’ die met Isobus-besturing tot 50 meter breed kan strooien.
Afbeelding artikel

Dit zijn de duurste veldrobots ter wereld

Benieuwd welke veldrobots nu verkrijgbaar zijn en wat ze kosten? We verklappen alvast dat de prijzen variëren van €12.540 tot €800.000.
Beheer
WP Admin