fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kubota-Kverneland bouwt Europees hoofdkantoor in Nieuw-Vennep

Machinefabrikanten Kubota en Kverneland starten in 2024 met de bouw van een Europees hoofdkantoor in Nieuw-Vennep. De fabrikanten gaan nauwer samenwerken met het oog op toekomstige innovatieve ontwikkelingen en groei. - Illustratie: Klunder Architecten

Machinefabrikanten Kubota en Kverneland bouwen in 2024 samen een nieuw hoofdkantoor in Nieuw-Vennep (N.-H.). Dit wordt het centrum van innovatie, groei en intensieve samenwerking tussen de twee fabrikanten in Europa.

Kubota en Kverneland gaan volgend jaar een nieuw Europees hoofdkantoor in Nieuw-Vennep bouwen. Het gebouw bestaat uit 8.500 m2 kantoor, 1.100 m2 showroom en 3.000 m2 bedrijfshal.

Nauwe samenwerking, innovatie en groei

Het gebouw in Nieuw-Vennep wordt het Europese centrum van nauwe samenwerking, innovatie en groei in de toekomst, melden de fabrikanten. In 2024 brengen Kubota en Kverneland meer details naar buiten omtrent hun toekomstplannen en de bouwontwikkelingen.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Afbeelding artikel

Tolsma-Grisnich en Schouten sorteren samen

Invaro Group - waaronder Schouten Agri Solutions valt - en Tolsma-Grisnich zijn actief in de sorteertechniek en werken vanaf 1 mei...
Beheer
WP Admin