fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Abemec neemt Van den Heuvel Mechanisatie over

Van den Heuvel Mechanisatie in Nijkerkerveen (Gld.) gaat vanaf 1 augustus verder als Abemec Nijkerkerveen. Abemec Goor zal de vestiging in Nijkerkerveen ondersteunen met specialistische werkzaamheden aan het Krone Big-assortiment. - Foto: Jan Willem van Vliet

Van den Heuvel Mechanisatie in Nijkerkerveen (Gld.) gaat voortaan verder onder de naam Abemec Nijkerkerveen. Mechanisatiebedrijf Abemec maakt bekend dat het per 1 augustus 2023 alle landbouwactiviteiten van Van den Heuvel overneemt.

Van den Heuvel voert onder meer de merken Fendt, Lemken, Trioliet, Vantage, Fella en Bogballe. Alle activiteiten worden voortgezet op de huidige locatie van Van den Heuvel in Nijkerkerveen (Gld.). Het assortiment wordt aangevuld met machinemerken die Abemec voert.

Mechanisatiebedrijf Abemec integreert eveneens zijn activiteiten van de nabijgelegen Abemec-vestiging in Ermelo. Door de overname is het specialisme van Abemec Ermelo op het gebied van Krone-machines in een grotere regio in te zetten.

Geen opvolger

Henk van den Heuvel, eigenaar van het gelijknamige mechanisatiebedrijf in Nijkerkerveen, heeft geen opvolger. Mede vanwege de huidige onzekerheid in de agrarische sector vindt Van den Heuvel dit het juiste moment om het bedrijf aan Abemec te verkopen.

Demontage via Van den Heuvel Parts

De demontage-activiteiten van Van den Heuvel blijven bestaan. Deze gaan zelfstandig verder onder de naam Van den Heuvel Parts. De drie medewerkers treden in dienst van Abemec. De vestiging in Nijkerkerveen blijft de meeste bekende merken verkopen en onderhouden.

Specialisme Krone Big

Abemec Goor zal de vestiging in Nijkerkerveen ondersteunen met specialistische werkzaamheden aan het Krone Big-assortiment. Daarnaast gaat Nijkerkerveen samenwerken met het team van Abemec Biddinghuizen.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Afbeelding artikel

Tolsma-Grisnich en Schouten sorteren samen

Invaro Group - waaronder Schouten Agri Solutions valt - en Tolsma-Grisnich zijn actief in de sorteertechniek en werken vanaf 1 mei...
Beheer
WP Admin