fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kaweco verkoopt mesttanks en zelfrijders in Frankrijk

De Nederlandse machinefabrikant Kaweco breidt zijn afzetgebied uit naar Frankrijk. De fabrikant heeft een overeenkomst gesloten met twee dealerbedrijven in Normandië en Bretagne. - Foto's: Kaweco

De Nederlandse fabrikant van mestrijders, silagewagens en minishovels Kaweco in Hengelo (Ov.) gaat zijn getrokken mesttanks en zelfrijders ook in Frankrijk verkopen.

Kaweco, dat onderdeel uitmaakt van Reesink Production, heeft een overeenkomst gesloten met twee dealerbedrijven in Frankrijk. De machinefabrikant demonstreerde onlangs tijdens velddagen in Frankrijk voor het eerst zijn mesttanks.

Kaweco toonde onlangs zijn getrokken mesttanks en zelfrijders aan boeren tijdens velddagen in Frankrijk.

Kaweco toonde onlangs zijn getrokken mesttanks en zelfrijders aan boeren tijdens velddagen in Frankrijk.

Overeenkomsten met Claas Bretagne en Claas SM3

De overeenkomsten zijn gesloten met Claas Bretagne en Claas SM3. Dealerbedrijf Claas Bretagne uit het Franse Pontivy is opgedeeld in Claas Bretagne Nord en Claas Bretagne Sud. In totaal heeft het bedrijf zeven vestigingen in Bretagne.

Het tweede bedrijf waarmee Kaweco een deal heeft gesloten is Claas SM3. Dit dealerbedrijf is actief in een groot gebied en heeft in totaal zeventien vestigingen in de regio Normandië.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Afbeelding artikel

Tolsma-Grisnich en Schouten sorteren samen

Invaro Group - waaronder Schouten Agri Solutions valt - en Tolsma-Grisnich zijn actief in de sorteertechniek en werken vanaf 1 mei...
Beheer
WP Admin