Terug naar nieuwsoverzicht

Eenvoudige Isobus van Kaweco

Foto's: Kaweco

Machinefabrikant Kaweco komt met een nieuw besturingssysteem voor hun mesttanken. De zogenoemde Easy Bus is een eenvoudige versie van het Iso-bus Premium-systeem.

Kaweco brengt een eenvoudige variant van het uitgebreide Iso-bus Premium bedieningssysteem uit. Het zogenoemde Easy Bus is gebaseerd het load-sensing bedieningssysteem met joystickbediening. Echter is de joystick vervangen door de trekkerterminal of een los optioneel touchscreen scherm. Alle functies kunnen daarop bediend worden, of via een Isobus-functieknop van de trekker.

Lees verder onder foto

Standaard komt het systeem zonder terminal en is het bedoeld om via de trekkerterminal gebruikt te worden. Optioneel is er een scherm en/of joystick bij te leveren.

Standaard komt het systeem zonder terminal en is het bedoeld om via de trekkerterminal gebruikt te worden. Optioneel is er een scherm en/of joystick bij te leveren.

Eenvoudige bediening via terminal

Het laden en lossen van de tank kan via een vooraf ingesteld programma met één knop gebeuren. Zuigarm of andere functies kunnen toegewezen worden aan een Isobus-functieknop in de trekker, of een optioneel bij te leveren joystick. Het onderscheid met het luxere systeem is dat de tank een stuk minder sensoren heeft en er standaard geen doorstroommeter is gemonteerd. Wel kun je de tank bedienen via het Isobus-systeem van de trekker, en dat scheelt je een bedieningsscherm in de cabine. Ten opzichte van de standaard joystick-bedieningskast is de optie € 2.600 duurder. Een externe terminal en/of joystick kan bijgeleverd worden voor een meerprijs.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Vredo toont nieuwe 4-wielige zelfrijder

Machinefabrikant Vredo uit het Gelderse Dodewaard introduceert een compleet nieuwe 4-wiel gestuurde VT5536 met 22 m3 tankinhoud en 550 pk. De...
Afbeelding artikel

Duport bouwt 15 meter bemester

De Nederlandse machinefabrikant Duport uit Dedemsvaart (O.) komt met een 15 meter brede All Track HD-bemester. Daarmee breidt de fabrikant het...
Afbeelding artikel

Eenvoudige schijvenbemester van Rollex

G. Kool Machinebouw, bekend van de Simko-bemesters, zet een nieuwe simpele Rollex Eco 600-bemester op de markt. De machine is de...
Beheer
WP Admin