fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Braakman in Dalfsen importeur van InterTech-voorladers

Op vakbeurs RMV in Hardenberg (Ov.) toonde Landbouwtechniek Braakman uit Dalfsen deze InterTech-voorlader, geschikt voor trekkers van 70 tot 150 pk. Braakman is onlangs gestart met de import van de Poolse InterTech-voorladers. – Foto: Bas van Hattum

Landbouwtechniek Braakman in Dalfsen (Ov.) is gestart met de import van de Poolse InterTech-voorladers. Op de Rundvee & Mechanisatie Vakdagen (RMV) in Hardenberg werd een model getoond. Te koop vanaf € 5.375. 

Op vakbeurs RMV, van 22 t/m 24 oktober, toonde Landbouwtechniek Braakman een voorlader van het Poolse merk InterTech. Getoond werd het model IT 1600 L3, geschikt voor trekkers van 70 tot 150 pk. De brutoprijs van dit model is € 5.775, exclusief btw en aanbouwdelen. Tijdens de RMV-beurs bood Braakman bezoekers een speciale beursprijs van € 5.750, inclusief aanbouwdelen en hydraulische delen en exclusief de opbouw.

InterTech bouwt zes verschillende voorladerseries. Deze zijn geschikt zijn voor trekkers tot 220 pk.

Keurig afgewerkte voorladers

Volgens de importeur doen de InterTech-voorladers qua afwerking niet onder voor die van gerenommeerde merken. Bij het aanbouwen vallen de voorladers in een soort van vork, waarna je het voorladerframe in een vaste behuizing van de aanbouwdelen drukt. Vergrendelen is een kwestie van een dikke pen erdoor drukken.

Standaard verloopt de bediening via bowdenkabels en een joystick, maar er zijn ook luxere bedieningen mogelijk, zoals met een elektrisch-hydraulische joystick. Ook opties zoals giekvering, een Faster snelkoppeling en een extra derde of vierde ventiel zijn mogelijk.

Machinefabrikant InterTech is gevestigd in het Poolse Zambrow. Naast voorladers maakt de fabrikanten aanbouwdelen voor de voorladers, fronthefsystemen, grondbewerkingsmachines, hooibouwmachines en grasoogstmachines, veegmachines en mesttanks, desgewenst op een eigen haakarmsysteem.

Auteur: Bas van Hattum  

Lees ook: Koppel je voorlader in een handomdraai aan met Faster-snelkoppelsysteem

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Claas beëindigt arbeidstijdverkorting

Claas heeft de tijdelijke arbeidstijdverkorting beëindigd en laat zijn fabriek in Harsewinkel (D.) weer op volle toeren draaien. 600 medewerkers...
Afbeelding artikel

Zweedse ploegenfabrikant Överum start vestiging in Nederland

De Zweedse fabrikant Överum start een vestiging in Nederland. Harry Terpstra, nu nog in dienst van Vredestein, wordt eindverantwoordelijke.
Afbeelding artikel

Kubota gaat Deense Robotti-veldrobot verkopen

De Japanse machinefabrikant Kubota en de Deense robotbouwer Robotti gaan samenwerken. Kubota gaat de Robotti-veldrobot verkopen in Kubota-oranje.
Beheer
WP Admin