fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Koeckhoven toont nieuwe vorendrukker en stro-inleggers op Akkerbouwdag

Koeckhoven.net demonstreert de nieuwe vorendrukkers en stro-inleggers op de Akkerbouwdag in Nijkerk (Gld.). – Foto’s: Martin Smits

Koeckhoven.net, leverancier van landbouwmachines uit Schermer (N.-H.), toont 11 juli op Akkerbouwdag 2024 in Nijkerk (Gld.) een kunststof wiel als vorendrukker aan de Eco-JK-ploeg.

Koeckhoven.net introduceert op de Akkerbouwdag een kunststof wiel als vorendrukker aan de Eco-JK-ploeg. Koeckhoven.net was aanvankelijk importeur van de Ovlac-ecoploegen en is inmiddels fabrikant van de doorontwikkelde versie van de Ovlac, de Eco-JK-ploeg.

Lees verder onder de foto’s

Een los kunststof wiel op de vorenpakker.
Een los kunststof wiel bij de vorenpakker.

Het kunststof wiel bestaat uit een platte zachte kunststof band die bedoeld is voor ploegen op lichte gronden. In totaal levert Koeckhoven nu vijf soorten wielen aan zijn vorendrukkers/vorenpakkers. De JK-ploeg is nu eveneens leverbaar met stro-inleggers in plaats van voorscharen.

De stro-inlegger op de Eco-JK-ploeg.
De stro-inlegger op de Eco-JK-ploeg.

Prijs maakt geen verschil

Voor de prijs maakt het geen verschil welke wielen aan de vorendrukker worden geleverd, meldt Koeckhoven.net. Ook de prijs van de stro-inleggers is gelijk aan die van voorscharen.

Auteur: Martin Smits

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe opties voor Pöttinger Servo-ploegen 2000 en 4000

Pöttinger levert de Servo 4000-ploeg vanaf 2025 ook als onlandploeg. De Servo 2000-wentelploeg krijgt hydraulische snijbreedteverstelling.
Afbeelding artikel

VIDEO | Zes woelers tonen effect diepe grondbewerking

Zes woelers tonen verschillende woeltechnieken tijdens een velddemo in Nieuw-Beerta (Gr.). Bekijk de effecten van diepe grondbewerking.
Afbeelding artikel

VIDEO | Pöttinger toont nieuwe en vernieuwde werktuigen

Bekijk nieuwe en vernieuwde werktuigen voor de akkerbouw van machinefabrikant Pöttinger, zoals de Plano VT 6060 en Lion V6040.
Beheer
WP Admin