fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Hydraulische diepteregeling op Güttler Supermaxx-triltandcultivator

Vanaf 2025 is de diepteregeling van de Guttler Supermaxx-cultivator hydraulisch in te stellen. Een andere optie is het hydraulisch verstellen van de na-eg. – Foto’s: Güttler

De Duitse fabrikant Güttler, bekend van machines voor bodembewerking en graslandverzorging, geeft zijn SuperMaxx-triltandcultivator een update. Een van de wijzigingen is het hydraulisch instellen van de diepteregeling.

Machinefabrikant Güttler voorziet de SuperMaxx-triltandcultivator van een hydraulische diepteregeling. Tevens is de na-eg ook vanuit de trekkercabine hydraulisch te verstellen. De fabrikant heeft een aantal testmachines al uitgerust met beide functies.

Deze opties verbeteren volgens de fabrikant het werkcomfort van de trekkerchauffeur. “Daarnaast zorgen beide functies – die afzonderlijk van elkaar te verstellen zijn – voor een capaciteitsvergroting”, stelt Jeroen Bod, productspecialist bij Güttler.

De hydraulische diepteregeling is ook achteraf te monteren op machines die gebouwd zijn vanaf januari 2023.
De hydraulische diepteregeling is ook achteraf te monteren op machines die gebouwd zijn vanaf januari 2023.

Functies vanaf 2025 beschikbaar

De genoemde functies worden in 2025 optioneel gebouwd op de SuperMaxx-triltandcultivator. Dat gebeurt in de Güttler-fabriek in Hongarije. Overigens is de hydraulische diepteregeling ook achteraf te monteren op machines die gebouwd zijn vanaf januari 2023. De vanafprijs bedraagt €3.000.

Auteur: Annelies Bakker

Ben je op zoek naar een gebruikte Güttler SuperMaxx-triltandcultivator? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe opties voor Pöttinger Servo-ploegen 2000 en 4000

Pöttinger levert de Servo 4000-ploeg vanaf 2025 ook als onlandploeg. De Servo 2000-wentelploeg krijgt hydraulische snijbreedteverstelling.
Afbeelding artikel

VIDEO | Zes woelers tonen effect diepe grondbewerking

Zes woelers tonen verschillende woeltechnieken tijdens een velddemo in Nieuw-Beerta (Gr.). Bekijk de effecten van diepe grondbewerking.
Afbeelding artikel

VIDEO | Pöttinger toont nieuwe en vernieuwde werktuigen

Bekijk nieuwe en vernieuwde werktuigen voor de akkerbouw van machinefabrikant Pöttinger, zoals de Plano VT 6060 en Lion V6040.
Beheer
WP Admin