fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors, het moederbedrijf van trekkermerken Landini, McCormick en Valpadana, heeft een nieuwe fabriek geopend in het Italiaanse Campagnola Emilia. Daar bouwt de trekkerfabrikant transmissies voor Landini- en McCormick-trekkers. – Foto’s: Agro Tractors

De Italiaanse trekkerfabrikant Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in het Italiaanse Campagnola Emilia. In deze fabriek worden versnellingsbakken voor de trekkermerken Landini en McCormick geproduceerd.

Trekkerfabrikant Argo Tractors focust zich met zijn nieuwe fabriek in Campagnola (Italië) op de bouw van transmissies voor trekkers in verschillende vermogensklasses. Argo Tractors is het moederbedrijf van de trekkermerken Landini, McCormick en Valpadana.

De fabriek beschikt over vier assemblagelijnen, heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en biedt werk aan meer dan 150 medewerkers.
De fabriek beschikt over vier assemblagelijnen, heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter en biedt werk aan meer dan 150 medewerkers.

Vier assemblagelijnen

De nieuwe fabriek van Argo Tractors beschikt over vier assemblagelijnen en heeft een oppervlakte van 30.000 vierkante meter. De fabriek in Campagnola biedt werk aan meer dan 150 medewerkers.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Argo France nieuwe importeur McCormick en Landini in België

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

TREKKER test Finse Valtra Q285; dit zeggen gebruikers

Voor wie een trekker zoekt in de klasse van 250 tot 300 pk, levert Valtra de Q285. TREKKER test de...
Afbeelding artikel

BEURSPRIMEUR | Mechan onthult elektrische MF-trekker op ATH

Mechan presenteert binnenkort op vakbeurs ATH een elektrische MF-trekker, die enigszins lijkt op een compacte trekker uit de MF 1700-serie.
Afbeelding artikel

Kramp levert draadloze Twin-ledzwaailampen met instelbare flitspatronen

Onderdelenleverancier Kramp brengt de draadloze Twin-ledzwaailampen op de markt die synchroon of om-en-om kunnen knipperen.
Beheer
WP Admin