fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

Euromilk, zoals EM voorheen heette, is onder andere bekend van de blauwe mengwagens. Foto: EM Benelux

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van machines van de Poolse fabrikant EM.

Euromilk, zoals EM ook bekend staat, is bekend van de blauwe mengwagens, mestverspreiders, mesttanks en aanschuifrobots. Het Poolse bedrijf bestaat sinds 1981 en verkoopt de machines in meer dan 30 landen.

Nieuwe importeur, lange ervaring

Johan Jans heeft met het bedrijf EM Benelux de import en verkoop van de Poolse machines op zich genomen voor Nederland, België en Luxemburg. ‘’Voor mij zijn de voermengwagens niet nieuw. Als importeur van Samasz zijn er al diverse voermengwagens in Nederland en België geleverd in de groene Samasz-kleur. Nadat Samasz had besloten zich volledig op de eigen machines te richten, zijn wij met EM in gesprek gegaan. Door de band die er al lag, konden we vlot een goede basis leggen voor een vruchtbare samenwerking.’’

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin