fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Zeven jaar garantie op Bogballe-kunstmeststrooiers

Op een Bogballe-kunstmeststrooier uit de series M en L gekocht in 2023 of 2024 geldt een garantie van zeven jaar op het gehele frame en op perforatiecorrosie. - Foto's: Bogballe

Bogballe, de Deense fabrikant van kunstmest- en zoutstrooiers, biedt zeven jaar garantie op het frame van kunstmeststrooiers uit de M- en L-series vanaf modeljaar 2023. Ook perforatiecorrosie valt onder de garantie.

Bogballe geeft op een kunstmeststrooier uit de series M en L die gekocht is in 2023 of 2024 een garantie van zeven jaar op het gehele frame. De garantie geldt voor een framebreuk en perforatiecorrosie op de M-serie met een capaciteit van 1.250 tot 6.000 kg en de L-serie kunstmeststrooiers met een capaciteit van 500 tot 2.000 kg.

Lees verder onder de foto

De frameconstructie van de kunstmeststrooiers is ontworpen voor gebruik op bedrijven die veel uren maken met de machine.

De frameconstructie van de kunstmeststrooiers is ontworpen voor gebruik op bedrijven die veel uren maken met de machine.

Corrosiebeschermende Flexicoat-poederlak

De strooier is gelakt met een speciale corrosiebeschermende Flexicoat-poederlak. Het coatingproces bestaat uit meerdere reinigingsprocedures en een aantal oppervlaktebehandelingen in de vorm van slijpen, ontbramen en afronden van scherpe randen. Het hele proces eindigt met verschillende reinigingsprocessen voordat de uiteindelijke poederlak wordt aangebracht.

Wil je gebruik maken van de garantie op het frame en de perforatiecorrosie op de Bogballe kunstmeststrooiers, dan is een registratie op de website van de fabrikant een vereiste.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Amazone biedt 7 jaar garantie tegen corrosie kunstmeststrooiers

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nexat en Amazone ontwikkelen kunstmeststrooier

Nexat heeft samen met Amazone een nieuwe kunstmeststrooier ontwikkeld voor de Nexat-werktuigendrager. Het prototype wordt nu getest.
Afbeelding artikel

Vlakstelling van kunstmeststrooier (automatisch) corrigeren

Valtra-systeem Smart Top Link corrigeert de hoek van de kunstmeststrooier automatisch. Aanleiding voor TREKKER om zich hierin te verdiepen. Bestaan er...
Afbeelding artikel

VIDEO | Akkergiganten: Vervaet Hydro Trike XL op rupsen

In de videoserie Akkergiganten zie je deze keer een Vervaet Hydro Trike XL-mestzelfrijder op rupsen. Een indrukwekkende verschijning!
Beheer
WP Admin