fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Wil jij deze New Holland T7.300 testen?

TREKKER is op zoek naar een enthousiaste, kritische tester die de New Holland T7.300 wel eens wil proberen. - Foto: Bas van Hattum

New Holland stelt een T7.300 Auto Command beschikbaar voor de rubriek Merkenwissel in TREKKER magazine. Het is het model dat New Holland in 2022 presenteerde, met de nieuwe Horizon Ultra-cabine. Dus: wie wil de New Holland T7.300 voor ons testen?

Een TREKKER-lezer zonder enige New Holland-ervaring krijgt de New Holland T7.300 ongeveer een week op proef. Daarna deelt de tester zijn ervaringen met deze trekker in de rubriek Merkenwissel in TREKKER magazine.

Ben jij die enthousiaste, kritische tester?

TREKKER zoekt dus een enthousiaste, kritische tester die deze trekker wel eens wil proberen. Heb je een vergelijkbare trekker wat betreft motorvermogen (zo’n 300 pk), gewicht (om en nabij 10 ton) en transmissie (traploos)? En wil je deze New Holland T7.300 wel eens voor ons testen? Meld je dan nu aan. Wie weet arriveert deze trekker dit voorjaar bij jouw op het bedrijf.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Afbeelding artikel

Blog | ‘Verdwijnt de cabine op de robottrekker?’

Heeft de cabineloze robottrekker wel of geen toekomst? TREKKER-redacteuren René Koerhuis en Bob Karsten geven hun kijk op de zaak.
Beheer
WP Admin