fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

VGM introduceert nieuw model oprijwagen Robson 14

Oprijwagen Robson 14 van machinefabrikant VGM heeft een laadvermogen van 14 ton en een eigen gewicht van slechts 3.735 kilo. - Foto's: Perry Saarloos

Onlangs introduceerde machinefabrikant VGM zijn nieuwe oprijwagen: Robson 14. Deze tandemasser heeft een laadvermogen van 14 ton en een eigen gewicht van slechts 3.735 kilo.

De Robson 14-oprijwagen van machinefabrikant VGM in Groenekan (U.) heeft een laadvloer van 2,55 bij 6,80 meter. Dit is inclusief een schuin gedeelte. Het vlakke deel is 5,85 meter lang en is gedeeltelijk van hardhout. De oprijwagen voldoet met een breedte van 2,55 meter aan de internationale standaard.

Lees verder onder de foto

De VGM Robson 14 heeft een laadvloer van 2,55 bij 6,80 meter, inclusief een schuin gedeelte. Het vlakke deel is 5,85 meter lang en gedeeltelijk van hardhout.

De VGM Robson 14 heeft een laadvloer van 2,55 bij 6,80 meter, inclusief een schuin gedeelte. Het vlakke deel is 5,85 meter lang en gedeeltelijk van hardhout.

Uitgerust met voldoende bindhaken en rongpotten

Om de lading goed te kunnen zekeren is de oprijwagen ruim voorzien van bindhaken en rongpotten. VGM levert de Robson 14 standaard met hydraulisch opklapbare oprijplaten, een blad geveerd onderstel, breedteverlichting en een vaste dissel.
De Robson 14-oprijwagen is verkrijgbaar vanaf € 25.500.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fliegl presenteert oplegger voor balenvervoer

De Duitse fabrikant Fliegl heeft oplegger SZS 300 BL Ultra speciaal gebouwd voor het vervoeren van ronde of vierkante balen.
Afbeelding artikel

BECO introduceert nieuw model BREVIS-zandkipper

De nieuwe BREVIS-zandkipper met 14 ton laadvermogen sluit volgens BECO beter aan op de MAXXIM-serie die start 16 ton laadvermogen.
Afbeelding artikel

Fliegl levert tweeassige kipper TMK 279 met grote banden

De Duitse machinefabrikant Fliegl presenteert de nieuw ontwikkelde kipper TMK 279, met een totaalgewicht van 24 ton.
Beheer
WP Admin