fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Gespot: prototype Fendt 800

Deze foto van een prototype Fendt 800 is anoniem ingezonden. De foto is in de omgeving van de Fendt-fabriek in Marktoberdorf gemaakt.

Op internet circuleren al verschillende foto’s van een prototype Fendt-trekker uit de mogelijk nieuwe Fendt 800-serie. Dit is echter een recente foto. Opvallend zijn het dak, de voorruit en de spiegelkappen.

Deze (vermoedelijke) Fendt 800 is gespot in Obergünzburg (Dld.). De trekker rijdt 20 kilometer verwijderd van de Fendt-fabriek in Marktoberdorf.

Op de foto zien we een nieuwe cabine met gekleurde spiegelkappen. De cabine heeft een andere vorm dakrand dan we op dit moment kennen. Ook valt op dat de voorruit niet gebogen is, zoals dat bij zevende generatie Fendt 700 wel het geval is.

Fendt 800 te zien op Agritechnica 2025?

Er is verder weinig bekend over de machine. In het geruchtencircuit gonst het dat de trekker in 2025 op vakbeurs Agritechnica wordt gepresenteerd.

Trekkerfabrikant Fendt is al een tijd met deze trekker bezig. In oktober 2022 werd onderstaande foto geplaatst op een het Italiaanse forum Tractorum.it.

Deze foto is eind 2022 geplaatst op het Italiaanse forum Tractorum.it. Hier zien we eveneens een mogelijk prototype van de 800. De gelijkenis is groot, maar de spiegelkappen zijn hier nog zwart.

Deze foto is eind 2022 geplaatst op het Italiaanse forum Tractorum.it. Hier zien we eveneens een mogelijk prototype van de 800. De gelijkenis is groot, maar de spiegelkappen zijn hier nog zwart. – Foto: Tractorum.it

Auteur: Jacco van Erkelens

Zoek en vind meer Fendt-trekkers op Trekkeronline

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Vijf Fendt-trekkers samen goed voor 100.000 draaiuren

Stuk voor stuk kampioenen, de Fendt-trekkers van loonbedrijf Van Lint zijn samen goed voor 100.000 draaiuren.
Afbeelding artikel

Proefrit met pittige vierpitter Fendt 620 Vario

Fendt komt met een nieuwe trekkerserie: de 600 Vario. TREKKER maakte een proefrit met de Fendt 620 Vario.
Beheer
WP Admin