fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Franse vakbeurs Sima 2024 afgelast

De laatste editie van de tweejaarlijkse beurs vond plaats in 2022. De eerstvolgende editie van de SIMA-beurs zal in 2026 plaatsvinden. Foto: Mark Pasveer.

ExpoSima, de organisatie van de Franse vakbeurs Sima, heeft besloten de organisatie van de beurs in 2024 te staken. De eerstvolgende editie van de Sima zal in 2026 plaatsvinden.

Axema, de Franse branchevereniging voor fabrikanten van landbouwmachines, laat weten dat de Franse vakbeurs Sima dit jaar niet zal plaatsvinden. De Sima stond gepland van 24 tot en met 28 november 2024. ExpoSima besloot deze editie te annuleren vanwege de marktdalingen en de huidige landbouwcrisis in Frankrijk.

Oproep tot eerlijke concurrentie

Axema grijpt de gelegenheid aan om de Franse regering op te roepen tot een vereenvoudiging van wetten, zodat de concurrentiepositie van de landbouw in Frankrijk verbetert.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agrishow 2024: megadrone, veldrobots en autonome vrachtwagen

Op Agrishow 2024 zag TREKKER een megadrone, veldrobots die een Braziliaanse boerderij bemannen en multifunctionele autonome vrachtauto.
Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

Gerobotiseerde snoeiarm van Robotic Perception snoeit in boom- en wijngaarden

Start-up Robotic Perception demonstreerde een prototype van een gerobotiseerde snoeiarm op robotbeurs World Fira in Toulouse (Fr.).
Beheer
WP Admin