fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Beeld uitgelekt van nieuw topmodel Steyr

Op het internet circuleert dit beeld van een nieuw topmodel van Steyr. - Foto: Tractorum.it

Er zit een nieuw topmodel aan te komen bij de Oostenrijkse machinefabrikant Steyr. Wat voor model en wanneer precies, is niet bekend. Maar er lekte al wel een beeld van de trekker uit.

Op internet circuleert een computertekening met daarop mogelijk een nieuw topmodel trekker van Steyr. Op het beeld is een trekker te zien met het formaat van Terrus-serie, of groter. Deze trekker draagt het nieuwe uiterlijk dat Steyr in 2023 presenteerde op de nieuwe Plus-serie.

De fabrikant laat nog niets los over wat er precies aan zit te komen, of wanneer we de nieuwe trekker kunnen verwachten. En op basis van de computertekening is het moeilijk te zien of hier de eerder gepresenteerde elektrisch aangedreven vooras onder zit.

Case IH komt met soortgelijk nieuws

Vorig jaar kregen ook Case IH-dealers op een Europese dealerconventie in Madrid (Sp.) beelden te zien van een nieuw trekkermodel in ogenschijnlijk dezelfde vermogensklasse. Ook deze trekker, die qua formaat doet denken aan een trekker uit de Case IH Optum-serie, is voorzien van een nieuw uiterlijk.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

BLOG | ‘Njet, geen foto van oude Claas Mercur in prachtig avondlicht’

TREKKER-fotograaf Mark Pasveer vertelt in deze blog over de prachtige oude trekkers en soms moeizame communicatie in de Baltische Staten.
Afbeelding artikel

Amerikaanse Monarch Tractor wil Europese markt veroveren

Het Amerikaanse Monarch Tractor, pionier op het gebied van zelfrijdende elektrische trekkers, haalt €122 miljoen op bij Belgische investeerders.
Afbeelding artikel

Hybride Litouwse krachtpatser Auga M1 in testfase

De hybride Auga M1 heeft een verbrandingsmotor die draait op (bio)methaangas. Met generator en accupakket rijdt de trekker elektrisch. Een eerste...
Beheer
WP Admin