fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Beeld uitgelekt van nieuw topmodel Steyr

Op het internet circuleert dit beeld van een nieuw topmodel van Steyr. - Foto: Tractorum.it

Er zit een nieuw topmodel aan te komen bij de Oostenrijkse machinefabrikant Steyr. Wat voor model en wanneer precies, is niet bekend. Maar er lekte al wel een beeld van de trekker uit.

Op internet circuleert een computertekening met daarop mogelijk een nieuw topmodel trekker van Steyr. Op het beeld is een trekker te zien met het formaat van Terrus-serie, of groter. Deze trekker draagt het nieuwe uiterlijk dat Steyr in 2023 presenteerde op de nieuwe Plus-serie.

De fabrikant laat nog niets los over wat er precies aan zit te komen, of wanneer we de nieuwe trekker kunnen verwachten. En op basis van de computertekening is het moeilijk te zien of hier de eerder gepresenteerde elektrisch aangedreven vooras onder zit.

Case IH komt met soortgelijk nieuws

Vorig jaar kregen ook Case IH-dealers op een Europese dealerconventie in Madrid (Sp.) beelden te zien van een nieuw trekkermodel in ogenschijnlijk dezelfde vermogensklasse. Ook deze trekker, die qua formaat doet denken aan een trekker uit de Case IH Optum-serie, is voorzien van een nieuw uiterlijk.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin