fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Beeld uitgelekt van nieuw topmodel Steyr

Op het internet circuleert dit beeld van een nieuw topmodel van Steyr. - Foto: Tractorum.it

Er zit een nieuw topmodel aan te komen bij de Oostenrijkse machinefabrikant Steyr. Wat voor model en wanneer precies, is niet bekend. Maar er lekte al wel een beeld van de trekker uit.

Op internet circuleert een computertekening met daarop mogelijk een nieuw topmodel trekker van Steyr. Op het beeld is een trekker te zien met het formaat van Terrus-serie, of groter. Deze trekker draagt het nieuwe uiterlijk dat Steyr in 2023 presenteerde op de nieuwe Plus-serie.

De fabrikant laat nog niets los over wat er precies aan zit te komen, of wanneer we de nieuwe trekker kunnen verwachten. En op basis van de computertekening is het moeilijk te zien of hier de eerder gepresenteerde elektrisch aangedreven vooras onder zit.

Case IH komt met soortgelijk nieuws

Vorig jaar kregen ook Case IH-dealers op een Europese dealerconventie in Madrid (Sp.) beelden te zien van een nieuw trekkermodel in ogenschijnlijk dezelfde vermogensklasse. Ook deze trekker, die qua formaat doet denken aan een trekker uit de Case IH Optum-serie, is voorzien van een nieuw uiterlijk.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

New Holland viert 60 jaar Basildon met T7.300 Special Edition

Ter gelegenheid van het 60-jarige bestaan van zijn trekkerfabriek in het Britse Basildon ontwierp New Holland een T7.300 Special Edition.
Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Afbeelding artikel

Blog | ‘Verdwijnt de cabine op de robottrekker?’

Heeft de cabineloze robottrekker wel of geen toekomst? TREKKER-redacteuren René Koerhuis en Bob Karsten geven hun kijk op de zaak.
Beheer
WP Admin