fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Oproep: deel je ervaringen met de Terex TL-shovel

Foto: Terex (Yanmar)

Ben je in het bezit van een Yanmar, Schaeff of Terex-shovel? Dan is TREKKER benieuwd naar jouw ervaringen hiermee. Het model Terex TL 120 staat namelijk binnenkort centraal in onze rubriek ‘Gebruikt’ en we kunnen jouw input goed gebruiken. Ook gebruikers van een vergelijkbaar (of kleiner) type horen we graag.

TREKKER is op zoek naar gebruikers van een shovel die vergelijkbaar is met de Terex TL 120. Deze shovel staat binnenkort centraal in de TREKKER-rubriek ‘Gebruikt’. De vragen gaan deels over hoe de shovel bevalt en deels over welke reparaties zich hebben voorgedaan. Ook gebruikers met een Schaeff SKL 844/854 of TL 100/120, Yanmar V 100/120 of Terex TL 100 horen we graag, omdat deze shovels vergelijkbaar zijn. Heb je een kleiner model die ook te vergelijken is, dan horen we ook graag jouw ervaringen. Zo kunnen we checken of dezelfde zaken ook invloed hebben op de Terex TL 120.

Het doel van dit artikel is om lezers die zich oriënteren op het kopen van een tweedehands Terex, Yanmar of Schaeff shovel, te informeren. Waarop moet je zoal letten bij de aanschaf van zo’n shovel?

Vul de vragenlijst in

Wil je jouw ervaringen met een shovel van Terex, Schaeff of Yanmar (bouwjaar vanaf 2002 tot nu) ? Vul dan deze vragenlijst in. Je antwoorden zijn anoniem. We kijken vooral of bepaalde zaken meerdere keren worden genoemd. Alvast bedankt voor je input!

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Terex TL120-wiellader is simpel en degelijk, maar krappe cabine

TREKKER neemt een TL120-wiellader op de korrel. We vertellen je over de uitvoeringen en waarop te letten bij aanschaf van een...
Afbeelding artikel

Kleine Kaweco-shovel KW25-27 Farmer oogt fors

De Kaweco-shovel KW25-27 Farmer oogt fors en is langgerekt, met 354 centimeter van snelwissel tot achterbumper. Een impressie.
Afbeelding artikel

Manitou-miniverreiker versus Manitou-minishovel: verschillen én overeenkomsten

Miniverreiker versus minishovel is eigenlijk appels met peren vergelijken. Toch hebben beide Manitou's verrassend veel overeenkomsten.
Beheer
WP Admin